"Biju gatavs pamest Barselonu." Mesi stāsta par pagātnes nodokļu skandālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/LETA

Lai gan Lionels Mesī ir viens no visu laiku labākajiem spēlētājiem futbola laukumā, ārpus laukuma arī viņš ir pieļāvis kļūdas. Viena no tām notika 2013. gadā, kad argentīnietis tika apsūdzēts nodokļu krāpšanā. Sarunā ar portālu "AS" atzina, ka nodokļu problēmas teju novedušas pie aiziešanas no "Barcelona".

2013.-2014. gada sezonā argentīniešu futbolists bija savu spēju virsotnē. Šajā gadā augstākajā punktā bija arī Mesi problēmas ar Spānijas varas iestādēm, jo spēlētājs tika pieķerts nodokļu krāpšanā.

"Ir bijuši vairāki brīži, kad vienkārši jūtos noguris. Tā tas bija arī 2013. un 2014. gadā, kad man bija problēmas ar nodokļu nomaksu," pagātni atminas argentīnietis.

Spēlētājs atceras, ka nodokļu skandāla dēļ bija pat gatavs mainīt klubu: "Labi, ka mani bērni tajā laikā vēl bija mazi un neko nesaprata. Toreiz manā prātā regulāri parādījās domas par aiziešanu no "Barcelona". Ne jau tāpēc, ka gribēju mainīt klubu, bet apkārt notiekošā dēļ."

Mesi sarunā ar AS pastāstīja arī, kur, viņaprāt, šovasar varēja nonākt bijušais komandas biedrs Neimars: "Vienā brīdī patiesi ticēju, ka, ja Neimars nepanāks vienošanos ar mums [Barcelona], tad viņu dabūs Madrides "Real". Biju pārliecināts, ka viņš patiesi vēlas doties prom."

Mesi šajā sezonā ir Spānijas līgā ir aizvadījis trīs spēles, kurās argentīnietim ir izdevies gūt vienus vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu