"Saņem pērienu un beidz karjeru!" Nurmagomedova menedžeris par potenciālo cīkstoņa pretinieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/LETA

Habibs Nurmagomedovs savu vieglā svara čempiona jostu aizstāvēja tikai pirms mēnēša, bet spekulācijas par nākošo cīņu jau ir sākušās jau tagad. Sportista menedžeris Ali Abdelazis jau ir nosaucis vēlamo pretinieku un pat cīņas laiku, vēsta "Bleacher report".

Ārzemju medijos, kā galvenais kandidāts uz cīņu ar Nurmagomedovu tiek minēts amerikānis Tonijs Fergusons, kuram ar krievu cīkstoni ir bijušas paredzētas jau vairākas cīņas, bet neviena no tām vēl nav īstenojusies, jo katru reizi, kāds no cīkstoņiem tieši pirms pašas cīņas guva traumu.

Arī Nurmagomedova menedžeris Ali Abdelazis apstiprina spekulācijas par nākamo pretinieku: "Lai Tonijs Fergusons atvelk savu pakaļu šurp martā vai aprīli, saņem pērienu un beidz karjeru."

Arī pats cīkstonis piekrīt menedžera teiktajam par nākamo pretendentu uz titula cīņu.

"Es uzskatu, ka Fergusons šo cīņu ir pelnījis. Jāspēj novērtēt viņa parādītais sniegums, kas ir patiesi iespaidīgs 12 uzvaras pēc kārtas nav maz. Katrā ziņā, viņš šo iespēju ir pelnījis daudz vairāk nekā Konors."

"Konoram sākumā vajadzētu pārtraukt sist vecus cilvēkus un atgriezties oktagonā. Viņš ir profesionāls cīkstonis. Lai viņš atgriežas, uzvar un stājas rindā," par savu nīsto pretinieku izsakās Nurmagomedovs.

Papildinot menedžera teikto par pretinieku un cīņas laiku, Nurmagomedovs norādīja arī vietu, kur viņš vēlētos aizvadīt nākamo cīņu: "Vēlos cīnīties lielā arēnā. Domāju, ka "Gazprom" arēna Sanktpēterburgā būtu lieliska vieta, jo tur var sapulcēt aptuveni 70 000 skatītāju." 

Nurmagomedovs savā profesionālajā karjerā ir aizvadījis 28 cīņas, uzvarot visas no tām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu