Rudens skatu tīkotājiem ieteicams rēķināties ar palēninātu satiksmi, braucot uz Siguldu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sastrēgums. Ilustratīvs attēls.
Sastrēgums. Ilustratīvs attēls. Foto: Īriss Sviklis/LETA

Zelta rudens skatu tīkotājiem un pārējiem, kuri šajā nedēļas nogalē ar autotransportu brauks uz Siguldas pusi, jārēķinās ar palēninātu satiksmi, brīdina VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Palēnināta satiksme starp Rīgu un Siguldu ir tāpēc, ka joprojām turpinās būvdarbi uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz "Sēnītei". Turklāt arī pašā Siguldā rudenīgo dabasskatu dēļ ir gana daudz tūristu - gan ar automašīnām un autobusiem, gan arī ar videi draudzīgākiem transportlīdzekļiem.

Remontdarbi turpinās arī Jūrmalas šosejas (A10) un Rīgas apvedceļa (A5) krustojumā. Autovadītāji aicināti remontdarbu zonā nepārsniegt atļauto braukšanas ātrumu un sekot ceļazīmēm. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme Jūrmalas šosejas un Rīgas apvedceļa krustojumā var būt palēnināta.

Rudenī ceļi joprojām tiek remontēti arī daudzās citās Latvijas vietās. Aktuāla informācija par visiem remontdarbu dēļ noteiktajiem satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555, kā arī apmeklējot LNC interneta mājaslapu "www.lvceli.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu