"Gulētāju turpinājums?" Iemūžināts, kā Mārtiņš Bondars iesnaudies Saeimā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars.
Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars iemūžināts visai divdomīgā situācijā - kā viņš ir aizmidzis Saeimas sēžu zālē. 

Kāds interneta lietotājs sociālajos tīklos publiskoja foto, kurā izskatās, ka Bondars Saeimā ir iesnaudies, atstutējies pret savu roku. Tiesa, nav gan zināms, vai fotogrāfija uzņemta sēdes, vai kāda pārtraukuma laikā. 

""Gulētāji" turpinājums... Kā jūs domājiet, kad reiz būs pienācis laiks mosties?" rakstīja lietotājs. 

Publiskotais kadrs uzreiz izpelnījās lielu ažiotāžu - tam netrūka gan tādu cilvēku, kas Bondaru metās noķengāt, gan tādu, kas šādu fotogrāfiju uzskatīja par provokāciju un viltojumu. Uz to atbildēja pat Aldis Gobzems, rakstot, ka fotogrāfija ir reāla un uzņemta 9. oktobrī. 

Kadrs uzreiz izpelnījās lielu atsaucību, ar to daloties teju 160 cilvēkiem. 

Pats Bondars uz fotogrāfiju nav atbildējis. 

Kā zināms, šī nav pirmā reize, kad Saeimā ir iesnaudies kāds deputāts. Debates par 2017. gada valsts budžetu Saeimā ievilkās līdz pat puspieciem rītā, un tā bijusi viena no garākajām sēdēm Saeimas vēsturē. Ilgā sēde izraisīja vairāku deputātu neapmierinātību, taču pārcelt to uz nākamo dienu neizdevās. Tāpēc nav pārsteigums, ka debašu laikā atsevišķi tautas kalpi iesnaudās, bet lielākais gulētājs bija Zaļo un zemnieku savienības politiķis Valdis Kalnozols, kurš izdrukāto 2017. gada budžetu izmantoja kā spilvenu, bet pārtraukumos iekārtojās uz guļu ērtākās mēbelēs.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu