No sprinta celiņa uz futbola laukumu. Kādus sporta veidus pēc karjeras beigām izvēlējušies čempioni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: Reuters/ScanPix

Katrs profesionāls sportists vēlas sacensties un kļūt par labāko. Kad pienāk brīdis beigt karjeru savā sporta veidā, ne reti atlētus uz priekšu turpina dzīt sacensību gars. Rezultātā tiek uzsāktas gaitas citā sporta veidā. Portāls "Apollo" piedāvā iepazīties ar sporta lielākajām zvaigznēm, kas izmēģināja savas spējas vairākos sporta veidos.

Pēdējais no sportistiem, kas pēc karjeras noslēgšanas pieņēma jaunu izaicinājumu, ir leģendārais Čehijas futbola izlases vārtsargs Petrs Čehs. Bijušais "Chelsea" un "Arsenal" vārtu vīrs punktu karjerai lika aizvadītajā sezonā un šobrīd ir pieņēmis vārtsarga lomu hokejā.

Čehs ir kluvis par Anglijas otrās spēcīgākās hokeja līgas komandas Gildfordas "Phoenix" vārtsargu. Leģendārais futbolists neslēpa, ka tas allaž ir bijis viņa sapnis.

"Esmu priecīgs spēlēt spēli, kuru tik loti mīlēju, kad biju mazs puisis. Esmu ļoti pateicīgs par doto iespēju pilnveidot savas prasmes hokeja laukumā. Ceru, ka spēšu palīdzēt šai jaunajai komandai uzvarēt pēc iespējas vairāk spēļu."

Čeha sekmes jaunajā amatā sporta fani vēl varēs izvērtēt pavisam drīzā nākotnē.

Sporta garajā vēsturē ir bijuši daudzi spēlētāji, kas startēja dažādos sporta veidos. Dažiem sportistiem izdevās atrast panākumus jaunajā sportā, kamēr citi piedzīvoja absolūtu izgāšanos.

Portāls "Apollo" piedāvā iepazīties ar dažiem no spilgtākajiem gadījumiem, kad sporta zvaigznes mēģināja uzsākt jaunu karjeru

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu