Piektdien Latvijā uz ceļiem pieķerti 16 dzērājšoferi, negadījumos cietuši 11 cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļš. Ilustratīvs attēls.
Ceļš. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 11 cilvēki, to skaitā arī viens velosipēdists. Policisti pieķēruši 16 dzērājšoferus un vienu vadītāju, kurš pie stūres bija sēdies narkotisku vielu reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā. 

Piektdien valstī kopumā reģistrēts 151 ceļu satiksmes negadījums, no tiem desmit bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 80 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē 23, Zemgalē 21, Latgalē 14, bet Vidzemē 13, liecina VP apkopotie dati.

Zemgales reģionā diennakts laikā pieķerti astoņi alkoholu lietojuši autovadītāji, Rīgas reģionā apturēti četri dzērājšoferi un viens cilvēks, kurš pirms sēšanās pie stūres bija lietojis narkotikas, savukārt Latgales un Vidzemes reģionos katrā aizturēti divi dzērājšoferi. Tikmēr Kurzemē 24 stundu laikā policisti nav konstatējuši nevienu alkohola reibumā esošu autovadītāju.

Piektdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 226 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 53 - noformēti Rīgas reģionā.

Valstī kopumā aizvadītajā diennaktī par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 513 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu