Anna Sedokova apmeklē Jāņa Timmas spēli un jūsmo par viņa basketbola prasmēm (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova piektdien, 11. oktobrī, apmeklējusi drauga Jāņa Timmas basketbola spēli. Sedokova mikroblogošanas vietnē "Instagram" publicējusi kadrus no aizvadītās spēles, kur sajūsminās par mīļotā prasmēm basketbola laukumā. 

Sedokova piektdien bijusi starp līdzjutējiem Timmas pārstāvētās komandas "Himki" mačā. Jāņa mīļotā, vērojot basketbola spēli, dalījusies ar kadriem no mača arī savā "Instagram" profilā. Attēlos redzams Timma uz laukuma, kā arī viņa prasmes dankojot. Kadriem Sedokova pievienojusi mīļas emocijzīmes.

Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/annasedokova
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/annasedokova

Atgādinām, ka oktobra sākumā pāris publiski atzinuši, ka ir kopā. Jānis Timma dalījies ar foto, kurā redzams ar kādu sievieti. Fani spekulēja, ka tā varētu būt dziedātāja Anna Sedokova. Baumas apstiprinātas, kad dziedātāja publicējusi tādu pašu foto. 

"Mēs esam uz viena ceļa līdz pašam galam," rakstīja Sedokova. 

Septembra sākumā Jānis Timma sociālajos tīklos paziņoja par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas, par ko izpeldījās asus Sanas komentārus.   

Sedokova publiski aizstāvējusi Timmu, sakot, ka "Jānis ir pats laipnākais un kārtīgākais cilvēks, kādu es jebkad esmu satikusi!" Tāpat viņa nesen atklāja, ka ir attiecībās, tiesa, neminot, ar ko. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu