Paziņoti septembra čeku loterijas uzvarētāji (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Čeks un monēta; ilustratīvs foto.
Čeks un monēta; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Svētdien, 13. oktobrī, tika paziņoti jau trešās Valsts ieņēmumu dienesta (VID) rīkotās čeku loterijas uzvarētāji.

Septembra izlozē 10 000 eiro laimestu vinnējis 5. septebrī izsniegts čeks ar numuru 00014787. Uzvarētāja tālruņa numurs beidzas ar cipariem 6356.

Bez galvenās balvas arī tika paziņoti trīs naudas balvu 5000 eiro vērtībā, 50 naudas balvu 100 eiro vērtībā, kā arī 72 Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku balvu, kuru vidū ir dāvanu kartes, pakalpojumi un dažādas praktiski noderīgas lietas, ieguvēji.

Ar pilnu laimētāju sarakstu, kurā var redzēt gan 100 euro, gan 5000 euro, gan arī 10 000 euro laimētājus var redzēt šeit.

Čeku loterijā var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma. Lai piedalītos čeku loterijā un pretendētu uz dažāda apmēra naudas laimestiem, kā arī uz Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku - dažādu Latvijas uzņēmumu sarūpētajām papildu balvām, tīmekļa vietnē "www.cekuloterija.lv" ir jāreģistrē čeks, kvīts vai biļete par kopējo summu vismaz piecus eiro.

Loterijas rezultāti tiks publicēti arī tīmekļvietnē "www.cekuloterija.lv" un "www.latloto.lv". Tāpat mēneša balvu ieguvējiem un gada izlozei izvirzītajiem loterijas dalībniekiem tiks izsūtītas īsziņas uz reģistrācijas brīdī norādīto mobilā tālruņa numuru.

Čeku loterijas mērķis ir veicināt godīgu konkurenci un labprātīgu nodokļu saistību izpildi, mudinot pircējus pieprasīt čekus un kvītis par iegādātajām precēm un saņemtajiem pakalpojumiem, tādējādi veicinot kultūras maiņu sabiedrībā. Čeku loterija Latvijā notiek pirmo reizi, taču citur pasaulē ir visnotaļ izplatīta prakse, kas devusi pozitīvus rezultātus gan attiecībā uz sabiedrības rīcības maiņu, gan ieņēmumiem valsts budžetā. To organizē VID, informatīvi atbalsta VAS "Latvijas Loto".

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu