Vecrīgā pieķerts izvirtis futbola fans, kas savu "mantību" neesot varējis noturēt biksēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Ceturtdien, 10. oktobrī, uz Latvijas un Polijas izlašu futbola maču bija ieradies prāvs poļu futbola fanu pulks. Nekādi ārkārtēji incidenti policijā nav fiksēti, tomēr daži atbalstītāji mājup devušies ar protokolu kabatā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Rīgas pašvaldības policija informēja, ka sestdienas naktī Rīgas pašvaldības policija saņēma ziņas no videonovērošanas centra darbiniekiem, kuri bija piefiksējuši četru vīriešu kompāniju un to, kā viens no vīriešiem, brīdī, kad viņiem gāja garām sievietes, novilka bikses un "kārtīgi izrādīja savu mantību".

Protams, šāds veikums pašā pilsētas centrā nepalika nepamanīts, pārkāpēja tālākajām gaitām sekoja videokameras acs un drīz vien kompānija sastapās ar policistiem.

Sākotnēji vīrieši izlikās, ka nesaprot, par ko ir runa, taču policijas darbinieki parādīja viņiem video ierakstu. Vīrietis, kurš iepriekš bija vilcis nost bikses, policistiem ar žestiem rādīja, ka ir iereibis un viņam ir kauns par izdarīto.

Ņemot vērā, ka šajā rīcībā ir saskatāmas sīkā huligānisma pazīmes, vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots sods 250 eiro apmērā.

Noskaties sižetu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu