Salauztas spēļu konsoles un sasisti ekrāni. "Fortnite" veidotāji šokē fanus ar sezonas noslēgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Svētdien noslēdzās pasaulslavenās spēles "Fortnite" 10. sezona un izstrādātāji bija sagatavojuši faniem ko īpašu, kas daudziem izraisīja paniku. Spēlētāji sociālajos tīklos steidzās komentēt notiekošo. 

Spēles veidotājiem iecerēto izdevās īstenot pat labāk nekā gaidīts, jo no aptuveni 250 miljoniem Fortnite fanu neviens to nebija gaidījis. Spēles kartē pēkšņi ietriecās milzu meteorīts un sāka veidoties melnais caurums, kurš sevī iesūca pilnīgi visu, tai skaitā spēles objektus un arī pašu spēlētāja varoni. 

Tam gan nevajadzēja būt pārsteigumam, jo "Fortnite" oficiālajā kontā vietnē "Twitter" jau sestdien bija ieraksts, kurš vēstīja, ka "Beigas ir tuvu", bet svētdien turpat bija lasāms, ka "Šīs ir beigas". Tad arī visi, kas tobrīd nodevās spēlei, pieredzēja apokaliptiskās ainas.

Liela daļa gan saprata, ka šādi tiek paziņots par vienas daļas beigām. Citi gan komentēja, ka sabrukusi ne tikai viņu spēles pasaule, bet arī pašu spēlētāju realitāte. 

Milzīgajai panikai gan nebija pamata, jo "Epic Games" jau otrdien, 15, oktobrī, "Fortnite" kontā vietnē "Twitter" publicēja ziņu, kurā teikts, ka spēles 2. nodaļa ir pieejama spēlēšanai.

Noskaties, kā reaģēja videospēļu cienītāji, kad spēles salā ietriecās meteorīts un viss uz tās tika ievilkts melnajā caurumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu