"Ērkšķu" šovu emocionālā izbalsošanā pamet pirmā dalībniece

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

STV Pirmā! sociālais raidījums “Caur ērkšķiem uz...” sasniedzis vienu no emocionāli vissarežģītākajiem posmiem – izbalsošanu, kas dalībniecēm ļauj no malas atskatīties uz savu dalību projektā, sasniegto un arī pieļautajām kļūdām. Šova pirmajā epizodē tika lemts, ka šovs jāpamet klusajai Elvijai. 

To, kura dosies mājās, tradicionāli lemj gan eksperti, kuri plecu pie pleca strādājuši ar dalībniecēm, gan pašu meiteņu balsojums. Ņemot vērā dalībnieču sniegumu un ieinteresētību piedalīties projekta piedāvātajās nodarbībās, eksperti šoreiz pirmo vietu piešķīra tetovētajai Olgai, uzlielot gan viņas aktīvo iesaistīšanos nodarbībās, gan sirsnīgo attieksmi pret apkārtējiem. Savukārt pašas dalībnieces bija teju vienisprātis – mājās būtu jādodas kauslīgajai Marijai.

Saskaitot projekta laikā iegūtos punktus, pēdējās vietās ierindojās Aiva, Marija, kā arī māsas Elvija un Laila. Uzrunājot dalībnieces, raidījuma vadītājs Jānis Bukums atgādināja, cik nozīmīga ceļā uz mērķi ir motivācija un vēlme kaut ko mainīt savā dzīvē.

“Šajā projektā mājās nedodas vājākās. Projektu atstāj tā dalībniece, kura ir gatava dzīvei. Un varbūt ir bijis vajadzīgs tikai šis viens impulss,” savā runā dalībniecēm pirms rezultātu paziņošanas uzsvēra Bukums.

Tāpat Bukums atklāja, ka šoreiz dalība projektā beigusies Elvijai, kura uz “Ērkšķiem” bija nākusi, jo nejūtas novērtēta un mīlēta. Jaunā sieviete par visu vairāk vēlas gūt pārliecību par saviem spēkiem un atrastu sev piemērotāko nodarbošanos. “Elvij, tu esi fantastisks cilvēks, brīnišķīga meitene, kurai pietrūka tikai šī mazā impulsa. Tev ir visas kvalitātes, kuras ir vajadzīgas pasakainai dzīvei. Tev ir vismazākais punktu skaits, jeb patiesībā to – nav. Tu projektā biji vairāk kā vērotāja,” meitenei sacīja Bukums.

Īpaši emocionāls izvērtās brīdis, kad Olga pārējām dalībniecēm nolasīja Elvijas rakstīto vēstuli projektu uzsākot: “Pēc desmit gadiem man būs divi skaisti bērni, kam tiks tā mīlestība, kas netika man no mammas. Bet arī neskatoties uz to, kā mammīte pret mani izturējās, es viņu tāpat mīlēšu. Saistībā ar manu pārējo ģimeni, es ceru, ka pēc desmit gadiem būšu pierādījusi to, ka es varu sasniegt visu ko es vēlos!”

Visas “Caur ērkšķiem uz...” dalībnieces asarām acīs vēlēja Elvijai izdošanos un mudināja viņu noticēt saviem spēkiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu