Makgregors atkal dod mājienus par atgriešanās cīņas laiku un pretinieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Ir pagājis jau vairāk nekā gads kopš bēdīgi slavenais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors ir izgājis oktagonā. Savā "Twitter" kontā īrs jau vairākas reizes ir spekulējis par savu atgriešanās datumu. Makgregors ar savu pēdējo ierakstu "Twitter" atkal ir devis iemeslu spekulācijām.

Septembra beigās UFC prezidents, Deina Vaits nāca klajā ar paziņojumu, ka Makgregors šajā gadā vairs necīnīsies. Šāds UFC prezidenta apgalvojums nonāca medijos pēc tam, kad Makgregors savā "Twitter" kontā veica sekojošu ierakstu: "Dublina. 14. decembris."

Šobrīd īru cīkstonis atkal ir atsācis spekulācijas, izmantojot sociālo tīklu vietni. Vakar 38 gadi palika UFC bijušajam vieglā svara čempionam Frenkijam Edgaram. Jaukto cīņas mākslu organizācija savā "Twitter" kontā apsveica slaveno cīkstoni. 

Uz šo apsveikumu reaģēja arī bēdīgi slavenais īrs, atbildot: "Daudz laimes dzimšanas dienā. Tiekamies decembrī."

Potenciālo cīņu apstiprināja arī Edgars, uz Makgregora tvītu atbildot: "Paldies, vecozēn. Es šai cīņai jau esmu piekritis. Tagad viss ir atkarīgs no tevis un Deina Vaita."

Makgregors aicināja UFC prezidentu pēc iespējas ātrāk organizēt šo cīņu un apgalvoja, ka viņa ienākumi no nākošā duēļa tiks novirzīti labdarībai.

Bijušais vieglā svara čempions Edgars savā karjerā ir uzvarējis 23 cīņas un pretiniekam piekāpies septiņas reizes. Tiesa, amerikāņu cīkstonis tikai vienu no šiem zaudējumiem ir piedzīvojis ar nokautu. Pārējās neveiksmes atnesa tiesnešu lēmums par labu pretiniekam.

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu