Ķengaraga iedzīvotājus izbiedējis šāviens kādā dzīvoklī. Konfliktu izšķirt ieradusies pat specvienība (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ierocis. Ilustratīvs attēls
Ierocis. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Trešdien, 16. oktobrī, Ķengaraga iedzīvotāju uzmanības centrā nokļuva daudzstāvu māja Maskavas ielā 260. Kāda iedzīvotāja vienā no kaimiņu dzīvokļiem sadzirdējusi aizdomīgu kliegšanu un vēlāk troksni, līdzīgu šāvienam no ieroča, atklāj LNT raidījums "Degpunktā".

Iedzīvotāja saprata, ka situācija varētu būt draudīga visiem apkārtējiem, tāpēc nolēma par dzirdēto paziņot atbildīgajiem dienestiem.

"Šāviens dzīvoklī, neviens nesaprata, no kurienes un kas tas bija. Visi izskrēja ārā, visi bija šokā. Izsauca policiju, atbrauca trīs mašīnas, specvienība, pēc tam ugunsdzēsēji ar kāpnēm," raidījumam stāsta vietējais iedzīvotājs Vladimirs.

Likumsargi nama piektajā stāvā atdūrās pret slēgtām durvīm, uz zvaniem un klauvējieniem neviens neatbildēja. Ņemot vērā atgadījuma nopietnību un izvērtējot drošības riskus arī pašiem policistiem, speciālo uzdevumu bataljona kaujinieki nolēma dzīvoklī ielauzties caur balkonu, tāpēc talkā pieaicināja ugunsdzēsējus, atklāj raidījums.

Par laimi, situācija atrisinājās bez asinsizliešanas.

Iekļūstot telpās, policisti vienā no istabām uzgājuši vīrieti, kurš bija manāmā alkohola reibumā. Turpat netālu tika atrasta pistole, ar kuru, visticamāk bija veikts šāviens.

Pēc neoficiālas versijas, ir zināms, kā iemītnieku starpā izcelies kāds sadzīvisks konflikts un viens no tracī iesaistītiem izdomājis nobiedēt savu oponentu ar troksni un raidījis šāvienu ar gāzes pistoli griestos, radot paniku arī blakus esošajos dzīvokļos. Par izdarīto pistoles īpašniekam likumsargi uzrakstījuši administratīvā pārkāpuma protokolu, atklāj "Degpunktā".

Noskaties sižetu!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu