"Chelsea" ar vēliem vārtiem nodrošina minimālu uzvaru pār Ņūkāslas "United"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Londonas "Chelsea"
Londonas "Chelsea" Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas premejerlīgas futbola klubs Londonas "Chelsea" sestdien tikai otrā puslaika beigās guva vienīgos vārtus spēlē, nodrošinot minimālu panākumu pār Ņūkāslas "United".

"Chelsea" savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Ņūkāslas komandu.

Viesu vārtsargs pirmo reizi savu komandu glāba 20.minūtē, kad spēcīgu sitienu izdarīja Meisons Mounts. Turpinājumā abas komandas izcēlās ar nedisciplinētu spēli, bet vārtus gūt neizdevās.

Mača 57.minūtē Temijs Abrahams soda laukumā iecentrēto bumbu raidīja pret vārtu stabu, bet 16 minūtes vēlāk pirmos un arī vienīgos vārtus spēlē guva Marko Alonso. Spēlētājs soda laukumā no partnera saņēma precīzu piespēli, tāpēc neapstādinot bumbu, izdevās panākt 1:0.

Abrahamam 80.minūtē bija iespēja rezultātu dubultot, tomēr spēle noslēdzās ar minimālu panākumu. Savukārt Alonso šie bija pirmie vārti kopš aprīļa.

"Pirmajā puslaikā spēlējām pārāk piesardzīgi un lēni. Nespēlējām pietiekami riskanti, ko arī pateicu pārtraukumā," pēc panākuma teica "Chelsea" treneris Frenks Lampards. "Otrajā puslaikā bijām jau krietni labāki. Domāju, ka ikviens redzēja komandas ātrumu un enerģiju."

Sestdienas pirmajā spēlē Liverpūles "Everton" mājās ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Vesthemas "United".

Vārtus 17.minūtē guva brazīlietis Bernards, bet kompensācijas laika otrajā minūtē precīzs bija Gilfi Sigurdsons.

Citā spēlē Lesteras "City" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1) uzvarēja "Burnley".

Uzvarētāju labā vārtus guva Džeimijs Vardijs un Juri Tilemans, savukārt viesu vienīgo precīzo raidījumu izpildīja Kriss Vūds.

Savukārt Totenhemas "Hotspur" mājās spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Watford".

Mača sestajā minūtē viesu vienīgos vārtus guva Abdulajs Dukurē, bet vien četras minūtes līdz pamatlaika beigām Dele Alli rezultātu izlīdzināja.

Visbeidzot sestdienas centrālajā spēlē Mančestras "City" viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) uzvarēja Londonas "Crystal Palace".

"City" rindās izcēlās Gabriels Hesus un Davids Silva.

Pirmā reālā vārtu gūšanas iespēja 17.minūtē bija Mančestras spēlētājam Bernardu Silvam, tomēr vārtus izdevās gūt vien 39.minūtē, kad soda laukumā lieliski ar galvu nospēlēja Hesus. Divas minūtes vēlāk pēc filigrānas Rahīma Stērlinga piespēles soda laukumā nekļūdīgs bija Silva. 62.minūtē VAR atkārtojumu nācās skatīties tiesnesim, tomēr brīdi vēlāk viņš nepiešķīra "pendeli" uz "City" vārtiem. Atlikušajā laikā Mančestras klubs vairākkārt apdraudēja mājinieku vārtus, tomēr mačs noslēdzās ar rezultātu 2:0.

Sezonu bez zaudējumiem turpina "Liverpool", kas astoņos mačos iekrājusi 24 punktus, tālāk ar 19 punktiem deviņās cīņās seko Mančestras "City", bet Lesteras un "Chelsea" klubi ar 17 punktiem ieņem attiecīgi trešo un ceturto pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu