Rīgas centrā auto uzbraucis skolniekam uz regulējamās gājēju pārejas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls.
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Uz gājēju pārejas Lāčplēša un Birznieka-Upīša ielas krustojumā piektdienas, 18. oktobra, pēcpusdienā negribēti satikās divi cilvēki. Kāds pusaudzis, kurš centās šķērsot ielu, un gados jauns autovadītājs. Skolniekam neveiksmīgais manevrs beidzies slimnīcā, savukārt šoferim nu jāskaidrojas ar policiju, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Turpat negadījuma vietā "Degpunktā" ievēroja arī kādu automašīnu ar ieslēgtām avārijas gaismām. Kā izrādās, tā šeit stāvējusi vēl pirms gājēja notriekšanas. Autovadītājs atklāj, ka viņa braucamrīku piemeklējis kāds defekts un viņš vienkārši gaidījis tehnisko palīdzību.

"Es tikai izdzirdēju aizmugurē sitienu un bremzēšanas skaņu, viss," viņš raidījumam stāsta par notikušo.

Turpat notikuma vietā "Degpunktā" aprunājās arī ar ceļu policistiem, kuri neslēpj, ka uz vietas tā arī nav izdevies noskaidrot, kurš vainojams notikušajā.

Auto stūrētājs braucis taisni pa Lāčplēša ielu, savukārt puika tobrīd šķērsojis ielu pa gājēju pāreju. Tātad ir skaidrs, ka viens no sadursmē iesaistītajiem pārkāpis luksofora aizliedzošo signālu. Taču kurš, tas tiks noskaidrots izmeklēšanas laikā, atklāj raidījums.

Noskaties sižetu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu