Jauna vēstuļu draudzene? Skolniece no Ukrainas nosūtījusi vēstuli karalienei Elizabetei II

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karaliene Elizabete II.
Karaliene Elizabete II. Foto: Pixabay

Kāda skolniece Ukrainā nolēmusi nosūtīt vēstuli Karalienei Elizabetei II, uz ko saņēmusi arī oficiālu atbildi, vēsta raidījums "Pasaules panorāma". 

Skolniecei Jevgēņijai Gromko angļu valodas stundās skolotāja devusi uzdevumu rakstīt vēstules angliski. Meitenes mamma ieteikusi vēstuli ne tikai rakstīt ar mērķi trenēties, bet arī nosūtīt kādai reālai personai. Tā kā uzdevums ticis dots angļu valodas stundā, Jevgēņija izlēmusi uzrakstīt Anglijas karalienei.

» Nobučot karalieni? Karaliskās ģimenes fani sašutuši - Keita noskūpsta karalieni Elizabeti II

Vēstulē meitene aprakstījusi savu dzīvi dzimtajā pilsētā Ukrainā, kā arī uzaicinājusi karalieni apmeklēt šo valsti, jo karaliene Elizabete II vēl nekad tur neesot viesojusies.

Jevgēņija saņēmusi oficiālu atbildi ar karalienes parakstu. Vēstulei klāt bija pievienoti arī bukleti ar stāstiem un fotogrāfijām par karalienes dzīvi, ko neesot iespējams atrast  internetā.

» "Sabojās dārgos paklājus!" Karaliene Elizabete II aizliegusi Mārklai vest adoptētus suņus uz Bekingemas pili

Izrādās, ka karaliene atbildot tikai uz aptuveni katru desmito viņai adresēto vēstuli. Savukārt Jevgēņija turpinās mācīties angļu valodu un jau ir izvēlējusies, kuram sūtīt nākamo vēstuli. Meitene vēlētos uzrakstīt karalienes Elizabetes II sestajai mazmeitai Jorkas princesei Jūdžēnijai, kas ir arī Jevgēņijas vārda māsa. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu