"Sabojās dārgos paklājus!" Karaliene Elizabete II aizliegusi Mārklai vest adoptētus suņus uz Bekingemas pili

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rogers George/SIPA

Meganas Mārklas ceļš uz pili pēc kāzām ar princi Hariju nav bijis viegls - jaunajai Saseksas hercogienei bieži vien domas nesaskan ar citiem karaliskās ģimenes locekļiem. Tagad nesaskaņas radušās starp Mārklu un pašu karalieni Elizabeti II.

Megana Mārkla ir dzīvnieku tiesību aizstāve un pati ir adoptējusi divus suņus no dzīvnieku patversmes. Ārvalstu mediji ziņo, ka tagad Saseksas hercogiene, neilgi pēc dēla Ārčija piedzimšanas, vēlas adoptēt vēl vienu suni, lai mācītu dēlam rūpes par dzīvnieku.

Kā vēsta ārvalstu mediji, karaliene, uzzinot šos jaunumus, gan nebija sajūsmā un aizliedza turpmāk karaliskās ģimenes locekļiem ar saviem mājdzīvniekiem ierasties Bekingemas pilī.

"Karaliene norādījusi, ka Megana savā Frogmoras īpašumā var darīt ko vēlas, bet savus suņus uz pili gan viņa nedrīkstēs vest," norāda karaliskajai ģimenei pietuvināta persona.

"Tas ļoti šokēja un apbēdināja Mārklu, jo dzīvnieku glābšana ir viņas sirdslieta."

Saseksas hercogi pašlaik dzīvo Frogmoras kotedžā, kas atrodas uz Vindzoras pilij piederošas teritorijas, taču viņu birojs atrodas Bekingemas pilī.

"Harija un Meganas ofiss turpmāk atradīsies Bekingemas pilī, tāpēc viņi tur pavadīs daudz laika. Savukārt Elizabete II nevēlas, lai kāds krancis sabojātu viņas dārgos paklājus," stāsta informants. "Turklāt pilī vienmēr ir "valdījuši" karalienes iemīļotie korgiji, kuri ne pārāk labi sadzīvo ar citiem suņiem."

Pirms kāzām Meganai bija divi suņi - labradora un vācu aitu suņa krustojums vārdā Bogarts, kā arī bīgls Gajs. Kādreizējā aktrise aicinājusi Lielbritānijas iedzīvotājus adoptēt suņus, solot, ka arī Ārčija mājdzīvnieks būs kāds no patversmes iemītniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu