Kurš vainīgs? Andris Kivičs paskaidro, kādēļ atcēlis viņa un Skulmes koncertu (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ kivicsskulme/ Publicitātes

Šodien, 23. oktobrī, tapa zināms, ka atcelts 24. oktobrī paredzētais mūziķa Andra Kiviča un viņa sirdsdāmas koncerts VEF Kultūras pilī. Kamēr koncerta organizators paskaidroja, ka tas ir "bizness", savu versiju portālam "Apollo" sniedza arī pats mūziķis. 

Kā izrādās, koncerts atcēlies, jo ir "nobrukušas" vizuālās projekcijas, kas bijušas svarīga pasākuma sastāvdaļa. Par to mākslinieki uzzinājuši vien vakar, 22. oktobrī, kad bija jānotiek mēģinājumam.

"Mums bija paredzēts vizuālais noformējums tam visam - video projekcijas, retrospekcija par to, kas ar mums ir noticis šī gada laikā. Bet tas zēns, kam bija uzticēts videoprojekcijas taisīt, ir visu salaidis dēlī un to nevar izlabot ātrāk ka nedēļas laikā. Mēs vel domājām koncertu atcelt vai pārcelt, bet tā kā nebija skaidrs, uz kuru datumu tad pārcelt, mēs to atcēlām pavisam. Nauda par nopirktajām biļetēm jau faniem tiek atgriezta. Tagad mums jāmeklē jauns čalis, ar ko strādāt!" paskaidroja Kivičs. 

Norādot, ka fani par koncerta atcelšanu ir sašutuši, Kivičs atzina, ka arī viņš ir nepatīkami pārsteigts. 

"Mēs paši esam šokā. Mēs vienojāmies, ka līdz mēģinājumam, kas bija paredzēts vakar, pilnībā uzticamies tam puisim. Taču nekas nebija glābjams. Puisi man ieteica kā džeku, kas ātri strādā un es viņam pilnībā uzticējos. Vienkārši biju pastāstījis, kas un kā jādara. Bet viņš to darbu izdarīja nenormāli pavirši.

Ja es būtu "Prāta vētras" menedžeris, es teiktu - mūsu fani ir pelnījuši to labāko. Šoreiz sanāk tā, ka mēs bez retrospekcijām nospēlētu albuma repertuāru akustiski, bet domāju, ka ne jau par to cilvēki maksā, jo apsolījām daudz ko vairāk. Bija paredzēts arī šoviņš. Viss vizuālais ir nobrucis. Tur neko nevar darīt.

Laikam vienkārši nākamreiz jāiet pie cilvēka, kam uzticēts darbs, un visu laiku jāskatās, ko viņš paveicis," piebilda mūziķis.

Tiesa, tie fani, kas tik un tā vēlas apmeklēt Kiviča un Skulmes koncertus, var nesatraukties, jo mīlnieki tomēr nav pavisam atmetuši domu par kopīgu uzstāšanos. 

"Koncerts notiks, viņš tikai tiks pārcelts, kad būsim tikuši galā. Mēs tagad izbraukāsim Latviju pa klubiņiem, jo pilsētās interese ir, bet tādu, ko varētu saukt par zināmu šovu, mēs plānojam uz kaut kādu februāri. Jo mums tagad decembrī-janvārī diezgan daudz kur jābūt, bet varbūt uz Valentīndienu."

Tiesa, mūziķi bez vizuālā noformējuma nav apmierinājusi arī koncerta norises vieta. 

"Es neesmu pārliecināts, ka šovs notiks VEF Kultūras pilī, jo man tā ideja jau no paša sākuma nepatika, tā kā uz VEF iet mana mamma. Bet mēs esam uztaisīti par huligāniem un mums ir nepieciešama kāda cita, mūsu tēlam piemērota vieta. Piemēram, klubs "Melnā piektdiena".

Tie, kas nāk uz mūsu končiem, dzied līdzi, tas ir nakts pasākums, nevis sēdoša publika. Vietas izvēle bija neveiksmīga jau no paša sākuma. Jo tie, kas nāk uz mūsu koncertiem, ir dulli cilvēki, ar tetovējumiem. 

Atgādinām, ka pāris abu koncertu sāka reklamēt jau vasaras sākumā, abiem regulāri pieminot, ka "tas būs ļoti interesants un neparasts", jo koncerta laikā skatītāji varēs ar mūziķiem arī komunicēt. Pasākuma vienas biļetes cena bija 15 eiro. 

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu