Atcelts izslavētais Kiviča un Skulmes koncerts. Organizators skaidro, ka tas ir "bizness" (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

24. oktobrī skandalozajam mūziķim Andrim Kivičam un viņa sirdsdāmai Lienei Skulmei VEF Kultūras pilī bija paredzēts kopīgs koncerts ar nosaukumu "Es mīlu tevi vairāk kā vakar". Kā izrādās, koncerts īsi pirms tā norises datuma ir atcelts, pircējus atstājot neziņā.

Ar "Apollo" sazinājās kāda sašutusi pircēja, kura norādīja, ka viņai par atcelto koncertu nekas nav paskaidrots - vien apturēta biļešu pārdošana un VEF Kultūras mājaslapā norādīts, ka minētais koncerts ir atcelts. 

Foto: publicitātes

Pārītis abu koncertu sāka reklamēt jau vasaras sākumā, abiem regulāri pieminot, ka "tas būs ļoti interesants un neparasts", jo koncerta laikā skatītāji varēs uzdot arī savus jautājumus. Arī Kiviča profilā joprojām ir atrodams ieraksts, kurā viņš reklamē norādīto pasākumu. Pasākuma vienas biļetes cena bija 15 eiro. 

Tomēr tagad, kad koncerts ir atcelts, abi publiski neko komentējuši vai ziņojuši par to nav, lai gan parasti regulāri cenšas reklamēt savas gaitas un plānotos pasākumus. 

"Paši savos soctīklu profilos klusē kā tādi partizāni, vispār nav pat paskaidrojuši to, kāpēc nenotiks! Tikai visu laiku reklamē savu tūri ar Neidu. Tā ir ņirgāšanās par faniem, kas bija iegādājušies biļetes un ļoti gaidīja šo koncertu," vēstulē portālam "Apollo" rakstīja sieviete vārdā Laura. 

"Apollo" sazinājās arī ar koncerta organizatoru SIA "Impresario", kurš uz jautājumiem atbildēja nekonkrēti, vēloties atturēties no komentāriem. 

"Viss ir kārtībā. Tas ir normāls pasākuma process. Tāds eksperiments. Tas ir bizness. Kaut kas notiek, kaut kas nenotiek. Viss ir ļoti labi un nevienam nav pretenziju," skaidroja organizators. 

Vaicāts, kā pircējiem atgūt naudu par nopirktajām biļetēm, organizators norāda: "Tur nav nekādi pircēji. Viss ir samaksāts un nevienam nav pretenziju." 

Ja kāds pircējs iztērēto naudu tomēr nav atguvis, pārstāvis sola, ka šīs dienas laikā līdzekļiem jābūt atgrieztiem. 

"Apollo" mēģināja sazināties arī ar pašu mūziķi Andri Kiviču, taču viņš uz telefona zvaniem neatbild. 

Atgādinām, ka pirms pāris mēnešiem tika atcelts arī izreklamētais boksa mačs starp Kiviču un viltus ziņu publicēšanā apsūdzēto Niku Endziņu jeb Neidu, jo mūziķim kautiņā gadījās salauzt pirkstu. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu