Latvietes neatpaliek! Arvien vairāk sievietes vēlas palielināt dupša izmērus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Latvijā atšķirībā no tādām valstīm kā Brazīlija netiek rīkoti skaistāko sēžamvietu konkursi. Tomēr arī latvietes ir gatavas veikt plastiskās operācijas, lai ar implanta palīdzību iegūtu apjomīgāku dibenu, vēsta raidījums "Bez Tabu". 

Gan latvietes, gan valstī dzīvojošās ārzemnieces arvien vairāk gatavas uz šādu operāciju. Garu rindu vēl neesot, bet pieprasījums palielinoties. 

Vēlamo rezultātu var panākt ar divām metodēm: izmantojot silikona implantus vai arī  paša taukaudus. Latvijā pierasītāka metode ir taukaudu izmantošana dibena formas uzlabošanai. Operācijas laikā var atbrīvoties arī no nevēlamiem taukaudu uzkrājumiem citās ķermeņa zonās.

» Brazīlijā kronētas skaistāko dibenu īpašnieces. Apskati karstos foto!

Plastikas ķirurgi nenoliedz, ka implantu ievietošanai dibenā var būt riskanta procedūra. Pirmajās dienās pēc operācijas iespējamas sāpes, nejutīgums, pietūkums un zilumi. Pirmās divas trīs nedēļas pēc operācijas ir jāizvairās no sēdēšanas un gulēšanas uz muguras. Sēdēšanai jāizvēlas tikai mīkstus krēslus. Starp iespējamie riskiem tiek minētas tādas sekas kā asiņošana, infekcija, nervu vai muskuļu bojājums. Iespējams arī, ka implants var novirzīties un viens dibena vaigs var būt lielāks kā otrs. 

Ja pēc šādas operācijas nepieciešamas veikt injekcijas sēžas muskulī, jābrīdina mediķi. Ja tas netiek darīts, ir iespējams caurdurt implantu. Tā kā implantu ievietošana sēžamvietā nav lēts prieks, jāŗēkinas ar aptuveni četriem tūkstošiem eiro.

» Video: Krievijas šova "Dom-2" zvaigzne pēc krūšu palielināšanas palepojas ar savām jaunajām formām

Implantus ievieto pat kāju ikros un roku augšdelmos. Joprojām vispopulārākā plastiskā operācija ir krūšu palielināšana, tad seko dažādas sejas korekcijas, īpaši lūpu palielināšana. Bieži tiek veikta arī tauku samazināšana ar 3D metodi.

Dibena formu, starpcitu, var uzlabot arī ar vingrojumu palīdzību, tad dibena implantiem nauda nebūšot jātērē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu