Milānas "Inter" izrāda interesi par Milleru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/LETA

Itālijas A sērijas futbola klubs Milānas "Inter" izrādījis interesi par pieredzējušo Vācijas futbolistu Tomasu Milleru, kurš patlaban spēlē Minhenes "Bayern" vienībā, vēsta žurnāls "Kicker".

30 gadus vecais Millers šosezon lielākoties spēlē iesaistījies no rezervistu soliņa, jo viņu no sākumsastāva izkonkurējis brazīlietis Filipe Koutinju, kurš tikai šajā starpsezonā pievienojās "Bayern" uz īres līguma pamata. Iepriekš futbolists pārstāvēja titulēto "Barcelona" klubu.

Kā vēsta žurnāls "Kicker", Itālijas komandas interese par pieredzējušo uzbrucēju tikai pieaugot, tāpēc pastāv liela iespēja, ka Vācijas futbolists Itālijas A sērijā spēlēs jau nākamā gada janvārī, jo tad atveras pāreju logs.

Millers otrdien tikai piekto reizi šosezon devās sākumsastāvā, palīdzot savai komandai UEFA Čempionu līgas spēlē ar 3:2 pieveikt Pirejas "Olympiakos". Uzbrucējs spēlēja labajā malā un palīdzēja savam komandas biedram Robertam Levandovskim izcelties ar diviem gūtiem vārtiem.

"Koncentrējos futbolam, bet pārējās runas drīz apklusīs," pēc Atēnās notikušās spēles žurnālistiem par savu nākotni Minhenē teica Millers.

Pieredzējušais uzbrucējs Minhenes klubā spēlē jau kopš skolas laikiem. Viņš "Bayern" sistēmai pievienojās jau 2000.gadā, tādēļ komandas prezidents Uli Hēness skaidri paziņojis, ka neviens no vienības nevēlas redzēt Milleru aizejot.

Millers martā no Vācijas izlases galvenā trenera Joahima Lēva saņēma sliktas vēstis. Speciālists paziņoja, ka Millers, Žeroms Boatengs un Matss Hummelss vairs nav gaidīti valstsvienībā. Tomēr pats Millers vēlāk norādīja, ka nav atmetis cerības vēl reizi uzvilkt Vācijas izlases kreklu.

"Bayern" šīs sezonas astoņās spēlēs Vācijas bundeslīgā izcīnījuši 15 punktus, ierindojoties trešajā vietā. Nākamā spēle komandai paredzēta sestdien pret Berlīnes "Union".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu