Ierāmēti acāboli un erotiskā servitūta ceļveži. Kas slēpās aiz pedofilijā apsūdzētā miljardiera Epsteina namu durvīm?

Foto: STEPHANIE KEITH / AFP
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ja miljardieris Džefrijs Epsteins nebūtu apsūdzēts plaša pedofilijas tīkla uzturēšanā, viņa tieksme pēc erotiskiem dekoriem un grāmatas par seksuālu verdzību, iespējams, neviena uzmanību nepiesaistītu. Erotiskā servitūta ceļveži, jaunu meiteņu kailfoto un pieaugušo filmu cienīgs mūzikas saraksts - medijs "Vice" atklāj detaļas par mirušā miljardiera neierasto gaumi.

Džefrijs Epsteins vienā no Manhetenas mājas vannas istabām turēja gleznu ar kailu sievieti. Tā ir tā pati vannas istaba, kurā viņš izvarojis Dženiferu Araozu, kad viņai bija 15 gadu. Araoza arī tiesā sacīja, ka Epsteins viņai akta laikā stāstījis, ka Dženifera izskatās kā sieviete ar mazajām krūtīm citā portretā tajā pašā vannas istabā.

» Miljardieris Epsteins cietumā iegādājies sieviešu biksītes

Namā uzieta arī grāmata "SlaveCraft: Erotiskā servitūta ceļveži", kuru 66 gadus vecais finansists lika interneta iepirkšanās grandam "Amazon" piegādāt uz to pašu Palmbīčas pludmales savrupmāju, kur viņš, domājams, arī veda jaunas meitenes, lai tās ļaunprātīgi izmantotu.

Epsteins tika arestēts jūlijā, pamatojoties uz aizdomām, ka viņš vismaz no 2002. līdz 2005. gadam ir seksuāli izmantojis desmitiem meiteņu, no kurām dažas bijušas jaunākas par 14 gadiem. Izmeklētāji, kas veica kratīšanas orderi viņa Manhetenas savrupnamā, atklāja kailfoto krājumus, kuros bijušas nepilngadīgas meitenes.

Viņam tika piespriests 45 gadus ilgs cietumsods, lai arī viņš noliedza visas apsūdzības. Viņš mira, pakaroties Manhetenas cietuma kamerā. Arī pēc viņa nāves federālie izmeklētāji ir apņēmušies turpināt pētīt viņa turīgo un spēcīgo nepilngadīgo "seksa vergu" tīklu.

"Mākslasdarbi" un interjers

Epsteina dzīvesvieta Ņujorkā nebija "tikai bagātnieka villa". Pirmkārt, to rotāja individuāli ierāmēti acāboli un melns izbāzts pūdelis. Epsteinam piederēja arī glezna, kurā attēlots, kā viņš pats stāv cietuma pagalmā.

Šo gleznu viņš pats esot gleznojis ar domu, ka "vienmēr pastāv iespēja, ka atkal viņš tur varētu atgriezties".

Epsteina Manhetenas savrupmājas durvis
Epsteina Manhetenas savrupmājas durvis Foto: CARLO ALLEGRI / REUTERS

Epsteina mākslas kolekcijā bija arī Bila Klintona glezna, kur bijušais ASV prezidents attēlots augstpapēžu kurpēs un zilā kleitā.

» Amerikāņu miljardiera pedofīlijas upuru stāsti esot vienādi: Viens no tiem pēc 18 gadiem nāk atklātībā

Epsteinam savulaik viņa savrupnamā stāvēja šaha galdiņš ar pielāgotām figūriņām, kas bija viņa darbinieki, no kuriem lielākā daļa bijušas sievietes. Protams, jau pieminētā vannas istaba, kur no lustras karājās cilvēka izmēra lelle, kas izskatās kā kaila sieviete.

Mazāk ir zināms par viņa Palmbīčas villas interjeru, lai gan policijas pārstāvji stāstījuši, ka viņi šajā mājā redzējuši pie sienām pieliktus neskaitāmus sieviešu kailfoto. Fotoattēli no 2005. gada meklēšanas ordera atklāj, ka pie sienas bijis piestiprināts kails sievietes torss, gleznas ar sievietēm ar izplestām kājām, kā arī kailu muskuļotu sieviešu gleznas.

Pēc šī kratīšanas ordera izpildes Epsteins atzina savu vainu par prostitūcijas apsūdzībām 2008. gadā, lai izvairītos no bargākiem sodiem par cilvēku tirdzniecību. Tiek apgalvots, ka viņš turpināja ļaunprātīgi izmantot sievietes gan apsūdzības laikā, gan pēc cietumsoda Palmbīčā.

Epsteina pikantā bibliotēka

Policija Epsteina Palmbīčas mājās atrada atkritumos iemestas "Amazon" kvītis par grāmatām par seksa verdzību un dominējošām-pakļāvīgām attiecībām. Saskaņā ar tiesas dokumentiem Epsteins grāmatas nopirka 2005. gadā, īsi pirms kratīšanas ordera izpildes.

Bibliotēkā bijusi arī tāda grāmata, kā "Apmācība ar Miss Abernatiju: rokasgrāmata erotiskajiem vergiem un viņu īpašniekiem". Arī visas pārējās grāmatas ir par seksuālu pakļaušanu.

Turklāt viena no piecām apsūdzētajām, kura apsūdz Epsteinu par izvarošanu, tiesas sēdē sacīja, ka Epsteins viņai lika lasīt grāmatu ar nosaukumu "Masāžas manekeniem" pēc tam, kad sievieti seksuāli izmantojis.

Epsteins bieži vilinājis jaunas meitenes pie sevis, maksājot tām par it kā nevainīgām masāžām, kas bieži vien izrādījās erotiskas vai pat vardarbīgas.

"Mazā Džefa sala" - Epsteina villa uz viņa privātās salas
"Mazā Džefa sala" - Epsteina villa uz viņa privātās salas Foto: MARCO BELLO / REUTERS

Mūzikas gaume

Epsteins acīmredzot bija liels mūzikas fans, ja viņš uz savas salas būvēja privātu koncertzāli bez logiem. Bet viņa mūzikas gaume, cik var atklāt pēc saglabātajiem ierakstiem vietnē "Spotify", pārsteidz un liek justies neērti.

Epsteinam patika tādas rokmūzikas kompozīcijas kā, piemēram, Van Halen dziesma "Hot for Teacher" un filmas "My Heart Belongs to Daddy" dziesma par meitenes veltījumu tēvam kā savam mīļākajam, liecina "Spotify" atskaņošanas saraksti.

Viņš arī bija izveidojis divus atskaņošanas sarakstus, kas paredzēti vienīgi ceļošanai uz Parīzi, izmantojot savu privāto reaktīvo lidmašīnu. Šajos atskaņošanas sarakstos ir džeza un klasiskā roka sajaukums.

» Pedofilijā apsūdzētā ASV miljardiera Epsteina privātā sala: okeāna paradīze ar skumju reputāciju

Viņa "Spotify" sarakstā bijis arī Luija CK stāvizrāžu albums un Ērika Kleptona "Before You Accuse Me".

Epsteins arī bieži ziedoja naudu mūzikas programmām, piemēram, Mičiganas mākslas centram, kas ir izslavēta mūzikas nometne bērniem. Viņam pat bija īres namiņš mākslas centra teritorijā, kur viņš ik pa laikam palika ar savu iespējamo dzīvesbiedri Maksvelu, kuru Epsteina apsūdzētājas pieminēja kā vienu no Epsteina vervētājām. Kāda cietusī tiesā pat atklājusi, ka Maksvela viņai personīgi mācījusi, kā Epsteinu pareizi apmierināt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu