"Viņš mani iznīcināja." Parabobslejiste Annija Krūmiņa atklāti par savu rūgto attiecību pieredzi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

 “Es ilgi biju attiecībās ar cilvēku, kas man ļoti darīja pāri. Viņš principā mani iznīcināja.” emocionālā sarunā ar “STV Pirmā!” sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” dalībnieci Līgu, kurā ne reizi vien dzīvē izvēlējusies nepareizos partnerus, savu attiecību pieredzi atklāj daiļā parabobslejiste Annija Krūmiņa.

Vīrietis, ar kuru Annijai reiz bijušas attiecības, viņu krāpis ar citām sievietēm un pats nav bijis spējīgs to viņai atklāt. “Es no vienas puses it kā turējos pie šīm attiecībām, bet no otras puses es biju pilnīgi akla, jo es neredzēju, ko es sāpinu,” atceras jaunā sieviete. “Ar šo sarunu es vēlos tev pateikt to, ka ir jau tik viegli uzlikt vai nu tās rozā brillītes vai aizvērt actiņas un lidot pa mākoņiem. Bet patiesībā, kādā brīdī vienalga tu piezemēsies. Ja tu ļausi vīriešiem darīt sev pāri, ja tu ļausi arī bērniem no tā ietekmēties, tad tajā brīdi tu vairs nemīli sevi, ja tu vīrietim atļauj sev darīt pāri. Un tu tad nemīli arī savus bērnus,” sacīja Annija.

Tāpat viņa mudināja Līgu strikti izvērtēt, ar kādiem vīriešiem jaunā sieviete veido attiecības un kādus partnerus ielaiž savā dzīvē: “Kāpēc tu pieļauj, ka tas svārstīgais atnāk, sasvārsta ne tikai tevi, bet arī tavus bērnus un attiecības ar viņiem. Un tā tie vīrieši var nākt simtiem! Tāpēc es noteikti tev ļoti, ļoti ieteiktu sevi mīlēt!”

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu