Interneta hits: apaļīga kaķenīte sašutusi par to, ka viņai liek vingrot (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Piemīlīgā kaķenīte Sinderbloka.
Piemīlīgā kaķenīte Sinderbloka. Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Nevienam nav noslēpums, ka fiziskas aktivitātes krietni uzlabo jebkuras dzīvas radības veselību un pašsajūtu. Šķiet, ka šo informāciju neviens nav nodevis kaķenītei Sinderblokai ASV, kura galīgi nav sajūsmā par to, ka saimnieki viņai liek mazliet izkustēties.

Vašingtonā mītošās kaķenītes Sinderblokas saimnieki viņu izdomājuši palutināt ar pagalam neparastu, taču pēc skata jautru atrakciju - pastaigu pa skrejceliņu ūdenī, kas atvēsina ķepas un padara aktivitātes vieglākas. Lai arī, bez šaubām, Sinderbloka mīl savus saimniekus, šie pigori viņai nudien nav nākuši pie sirds.

» Džastina Bībera sociālos tīklus pārņēmuši viņa jaunie kaķēni

Video: Apalīgās kaķenītes "fitnesa sesija"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1sarahg (@1sarahg) on

Sinderblokas sašutumu atbalsojuši arī dažādu sociālo vietņu lietotāji, kuri stāsta, ka arī viņus sporta zālē pārņemot līdzīgas sajūtas.

» Liekais svars - cik mājdzīvniekiem tā ir nopietna problēma?

Tiesa, kaķenītes piemīlīgais apaļums rada nopietnu apdraudējumu viņas veselībai. Aptaukošanās mīlulim var izraisīt mugurkaula un locītavu pastāvīgu pārslodzi, kā rezultātā var būt paaugstināts traumu risks un ilgāks organisma atlabšanas periods. Tāpat kā cilvēkiem, arī dzīvniekiem aptaukošanās negatīvi ietekmē sirds, asinsvadu sistēmu, "krīt" uz aknām un izraisa gremošanas traucējumus.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu