Krievijā ģimenei atņem deviņgadīgu meitu, kas svērusi septiņus kilogramus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Meitenītes ģimene.
Meitenītes ģimene. Foto: «Татарстан 24»

No kādas ģimenes Krievijā, Tatarstānas republikā, sociālie dienesti izņēmuši deviņus gadus vecu meitenīti šokējošā stāvoklī - viņa glābšanas mirklī svērusi vien septiņus kilogramus, vēsta portāls "Postimees".

Avoti vietējai televīzijai ziņojuši, ka par meitenes eksistenci un stāvokli uzzināts samērā nejauši - viņas māte, Marina Karabajeva, ieradusies poliklīnikā, lai saņemtu konsultāciju par savu piekto grūtniecību un izpļāpājusies par to, ka viņai mājās ir vēl viena meita. Viņa minējusi, ka uzzinājusi par grūtniecību samērā vēlu un viņai ir nācies bērnu laist pasaulē.

» Saratovā deviņus gadus vecās meitenes slepkava atklāj nozieguma motīvus

Zeļenodoļskajas slimnīcas galvenā ārste Jeļena Tverskova medijiem atklājusi, ka meitenes dzīves apstākļi ir bijuši "ne pārāk spīdoši". Bērns nogādāts slimnīcas stacionārā, kur viņas svars īsā laikā uzlabojies līdz 11 kilogramiem. Slimnīcas ārsti nu domā, kā rīkoties tālāk, jo māte meitenīti no slimnīcas nevarot izņemt - viņa pašlaik slimnīcā pati gaida dzemdības.

Sieviete medijiem pastāstījusi, ka nav spējīga pabarot ne sevi, ne savu ģimeni. Trīs no sievietes bērniem jau atrodas bērnu namos. Par šo gadījumu interesi jau ir izrādījuši arī sociālie dienesti un pašlaik tiekot kārtotas formalitātes, lai bērnu ievietotu internāta tipa bērnu namā. Tā kā ne meitenes tēvam, ne mātei nav oficiāla ienākumu iegūšanas avota, tiek lēsts par vecāku tiesību atņemšanu.

» Vardarbība piecu gadu garumā un bērns no varmākas. Patēvam-pedofilam Kurzemes apgabaltiesa mīkstina sodu

Vecāki pret to ir iebilduši, sakot, ka tomēr spēs uzturēt bērnu un varēs meitenītei nodrošināt "zupu bez gaļas". Pagaidām bāriņtiesas lēmums vēl nav pieņemts.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu