Saratovā deviņus gadus vecās meitenes slepkava atklāj nozieguma motīvus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rotaļlieta. Ilustratīvs attēls.
Rotaļlieta. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Par deviņgadīgas meitenes slepkavību tika aizturēts 35 gadus vecais Mihails Tuvatins. Apsūdzētais pilnībā atzina savu vainu un detalizēti pastāstīja par notikušā apstākļiem, vēsta medijs "Ria Novosti".

Bērns pazuda 9. oktobra rītā pa ceļam uz skolu. Tajā pašā dienā Iekšlietu ministrija un brīvprātīgie sāka meklēšanu. Pēc dažām dienām meitene tika atrasta mirusi, taču oficiālais nāves iemesls netika noskaidrots.

Drīz policija aizturēja iespējamo slepkavu, kurš jau bijis notiesāts par seksuālu uzbrukumu un laupīšanu. Pēc izmeklēšanas eksperimenta, kura laikā aizdomās turētais parādīja nozieguma vietu, likumsargiem vajadzēja viņu vest cauri pūlim, pieprasot linčošanu.

Pratināšanas laikā Tuvatins paziņoja, ka viņš neatļauti apmeties pamestā garāžā. Slepkavības dienā gāja garām meitene un jautāja vīrietim, vai tā ir viņa garāža un baidoties par to, ka tiks atklāts, viņš ievilka bērnu iekšā un nogalināja.

Kā rakstīja plašsaziņas līdzekļi, meitene katru dienu gāja no mājām uz skolu pa neapdzīvotu garāžu teritoriju ar daudziem strupceļiem, šaurām kāpnēm, kas izgatavotas no betona blokiem un izvirzītām metāla tapām.

Saratovas apgabala gubernators Valērijs Radajevs uzdeva pārbaudīt drošību visām reģiona skolām un bērnudārziem.

Lai izvairītos no šādiem gadījumiem nākotnē, meitenes māte Kiseļova lūgusi rūpēties par bērnu drošību skolās. "Mūsu bērni pusi dienas pavada skolā, tie ir kā džungļi - mēs nezinām, kur viņi dodas, kas ar viņiem notiek," sieviete saka, piemetinot, ka Saratovas autoritātes ir apsolījušas šim jautājumam pievērst vairāk uzmanības. 

» Teju visi Saratovas iedzīvotāji meklēja deviņus gadus veco Lizu... Pilsēta pieprasa nāvessodu slepkavam

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu