Bičevskis "Mlada Boleslav" komandā debitē ar uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Māris Bičevskis
Māris Bičevskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Māris Bičevskis svētdien ar uzvaru debitēja Čehijas augstākās līgas komandā "Mlada Boleslav".

Bičevska jaunā komanda viesos ar 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) pārspēja Pardubices "Dynamo".

Bičevskis šajā duelī nospēlēja 14 minūtes un 59 sekundes, kuru laikā uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta.

Tikai šonedēļ Hradeckrālovas "Mountfield" pārtrauca sadarbību ar Bičevski.

"Mountfield" komanda, kuras sastāvā ir arī aizsargs Oskars Cibuļskis, svētdien viesos ar 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) uzveica Liberecas "Bīlī Tigrši" vienību. Cibuļskis nepilnās 20 minūtēs veica vienu metienu pa vārtiem.

Savukārt graujošu uzvaru svinēja aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas viesos ar 7:1 (1:0, 4:0, 2:1) sagrāva Jaromīra Jāgra komandu Kladno "Ritīrži". Galviņš nepilnās 16 minūtēs pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Turpretī zaudējumu cieta aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas mājās ar 1:4 (0:1, 1:1, 0:2) atzina Karlovi Vari "Energie" pārākumu. Freibergs nospēlēja iespaidīgas 25 minūtes un 44 sekundes, taču iekrāja negatīvu lietderības koeficientu.

Tikmēr Roberts Bukarts palika ārpus pieteikuma mačā, kurā viņa pārstāvētā Ostrovas "Vītkovice Ridera" ar 4:3 (0:0, 0:2, 3:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja "Olomouc" hokejistus.

No latviešu pārstāvētajām komandā turnīra tabulā visaugstāk ir "Ocelārži", kas ar 28 punktiem 16 dueļos ieņem trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu