Mesi piedalās visos piecos vārtos "Barcelona" pārliecinošā uzvarā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP / Scanpix

"Barcelona" komanda otrdien svinēja pārliecinošu uzvaru Spānijas futbola čempionāta 11.kārtas spēlē, pēc kuras atgriezās kopvērtējuma līderpozīcijā.

Barselonas klubs mājās ar 5:1 (3:1) sagrāva Valjadolidas "Real".

Jau spēles trešajā minūtē 1:0 mājinieku labā ar spēcīgu sitienu panāca Klemāns Lenglē. Pirms tam bumbu soda laukumā iecentrēja Lionels Mesi, tai ar vairākiem atsitieniem nonākot Lenglē rīcībā. 15.minūtē pēc soda sitiena Marks Andrē ter Štēgens nespēja aizsist bumbu projām no vārtiem, kā rezultātā Kiko Olivass no pāris metriem izlīdzināja rezultātu.

Spēles 29.minūtē pēc Mesi piespēles Arturo Vidals apsteidza pretinieku aizsargus un atguva laukuma saimniekiem vadību. Piecas minūtes vēlāk Mesi ar izcilu brīvsitienu dubultoja barseloniešu vadību.

Citā mačā Madrides "Atletico" viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar "Alaves".

Mača 70.minūtē viesus vadībā izvirzīja Alvaro Morata, bet septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Lukass Peress panāca neizšķirtu.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 22 punktiem desmit spēlēs ir "Barcelona", kam ar 20 punktiem desmit un 11 mačos seko attiecīgi "Granda" un Madrides "Atletico", pa 19 punktiem desmit cīņās ir Sansevastjanas "Real Sociedad" un "Sevilla" vienībām, bet pirmo sešinieku ar 18 punktiem deviņos dueļos noslēdz Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu