Ovečkins, Radulovs un Bonīni izceļas ar rezultatīvi NHL spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas uzbrucēji Aleksandrs Ovečkins, Aleksandrs Radulovs un Andrejs Svečņikovs otrdien aizvadīja teicamas spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā, izceļoties ar rezultativitāti un skaistiem vārtiem.

Ovečkins un 2018.gada Stenlija kausa čempione Vašingtonas "Capitals" viesos ar 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Toronto "Maple Leafs".

Ovečkins šajā mačā guva divus vārtus, tajā skaitā uzvaru nesošos, kā arī atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat uzvarētājiem divus vārtus guva Džons Karlsons, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Niklass Bekstrēms. Mājiniekiem divreiz atzīmējās Ostons Metjūss.

Citā mačā ar "hat-trick" un rezultatīvu piespēli izcēlās Aleksandrs Radulovs, kurš palīdzēja Dalasas "Stars" mājās ar 6:3 (0:2, 1:1, 5:0) uzveikt Minesotas "Wild".

Tikmēr Svečņikovs guva divus vārtus spēlē, kurā viņa pārstāvētā Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) uzvarēja Kalgari "Flames".

19 gadus vecais uzbrucējs trešā perioda desmitajā minūtē ar metienu lakrosa stilā izlīdzināja rezultātu, bet nepilnas trīsarpus minūtes viņā panāca 2:1 "Hurricanes" labā.

Citviet ar "hat-trick" izcēlās Niks Bonīno, kamēr viņa pārstāvētā Nešvilas "Predators" mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Čikāgas "Blackhawks".

Bonīno guva pa vārtiem katrā periodā, kamēr "sauso" uzvaru svinēja vārtsargs Peka Rinne, kurš atvairīja visas 20 pretinieku mestās ripas.

Visrezultatīvākā spēle otrdien notika Anaheimā, kur vietējā "Ducks" ar 7:4 (1:2, 4:1, 2:1) guva virsroku pār Vinipegas "Jets".  Uzvarētājiem divus vārtus guva Kārters Rounijs un ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džošua Mahura, kamēr pretiniekiem 2+1 iekrāja Niklass Ēlerss.

Tikmēr Stenlija kausa fināliste Bostonas "Bruins" savā laukumā ar 5:1 (2:0, 3:1, 0:0) uzvarēja Sanhosē "Sharks", svinot ceturto panākumu pēc kārtas. Citā spēlē Ņujorkas "Rangers" trešajā periodā guva trīs vārtus un mājās ar 4:1 (0:1, 1:0, 3:0) apspēlēja Tampabejas "Lightning. Savukārt astoņu zaudējumu sēriju pārtrauca Detroitas "Red Wings", kas savu līdzjutēju priekšā ar 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) pieveica Edmontonas "Oilers".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien pārtrauca trīs spēļu rezultativitātes sēriju NHL, taču tas netraucēja viņa pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" svinēt uzvaru.

"Penguins" divu Pensilvānijas štata komandu duelī savā laukumā ar rezultātu 7:1 (4:0, 2:0, 1:1) pārspēja Filadelfijas "Flyers". Pitsburgiešiem ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Sidnijs Krosbijs, Dominiks Simons un Dominiks Kahūns.

Rietumu konferencē ar 21 punktu 14 cīņās vadībā ir "Capitals", bet Austrumos pirmā ar 17 punktiem 11 mačos ir Kolorādo "Avalanche".

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu