"Warriors" neveiksmes turpinās. Karijs gūst nopietnu traumu zaudējumā pret "Suns"

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) savā starpā tikās Goldensteitas "Warriors" un Fīniksas "Suns" spēlētāji. Uzvaru izbraukumā ar rezultātu 121:110 izcīnīja fīniksieši, bet spēles skaļākais notikums bija "Warriors" līdera Stefana iedzīvošanās rokas lūzumā, vēsta"Bleacher report. 

"Warriors" savā laukumā piekāpās "Suns" spēlētājiem ar rezultātu 110:121 (14:43, 32:29, 21:23, 43:26).

Lielāko zaudējumu "Warriors" piedzīvoja trešās ceturtdaļas vidū, kad Karijs devās uz pretinieku grozu, bet tur sastapās ar Āronu Beinsu, kurš ļoti neveiksmīgi uzkrita uz spēlētāja rokas.

Video: Uzbrukums, kurā Karijs iedzīvojās rokas lūzumā

Karijs spēli nespēja turpināt un ceturtdienas laikā viņam tiks izpildīta magnētiskā rezonanse, lai atklātu traumas nopietnību, bet neoficiālais "Warriors" medicīniskā personāla verdikts ir lauzts plaukstas kauls.

Saskaitot aizvadītās izslēgšanas spēles un šīs sezonas sākumu, "Warriors" sešu spēļu laikā ir pazaudējuši trīs no četriem zvaigžņotā kodola spēlētājiem - Kevins Durents pārplēsa ahileja cīpslu, Klejs Tomsons, visticamākais, šogad nespēlēs krustenisko saišu pārrāvuma dēļ un tagad ilgāku laiku nāksies izlaist arī Stefanam Karijam.

Vēl aizvadītajā sezonā "Warriors" basketbolisti cīnījās NBA finālā, bet šogad piedzīvots jau trešais zaudējums četrās spēlēs. Šosezon Karijs izcēlās ar vidēji spēlē gūtiem 24 punktiem, 6,7 rezultatīvām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām. Ievērojami zemāka šogad ir arī "Warriors" līdera precizitāte no laukuma - 43,6% 2p un 26,7% 3p.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu