Kurucs un "Nets" piedzīvo jau trešo zaudējumu šajā sezonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP / Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs un viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bruklinas "Nets" trešdien piedzīvoja jau trešo zaudējumu šīs sezonas četrās spēlēs.

"Nets" mājās ar rezultātu 108:118 (31:31, 32:29, 20:30, 25:28) piekāpās Indianas "Pacers", kurai tā bija pirmā uzvara šosezon.

Kurucs laukumā pavadīja 20 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā viņš realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, izcīnīja četras bumbas zem groziem, reizi pārtvēra bumbu, netrāpīja abus "sodiņus" un nopelnīja vienu piezīmi. "Nets" ar Kurucu sastāvā guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Kairijs Ērvings, kura rēķinā arī septiņas bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles. Tikmēr "Pacers" komandā 29 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles Domantam Sabonim, bet vēl 25 pievienoja Džeremijs Lambs.

Pirmās ceturtdaļas beigās laukumu potītes savainojuma dēļ pameta viens no "Pacers" līderiem Mailzs Tērners, bet abas komandas aizvadīja līdzīgas 12 minūtes. Otrās ceturtdaļas vidū "Nets" nonāca zaudētājos ar (44:50), bet pēc 24 nospēlētām minūtēm pārsvars ar +3 (63:60) jau piederēja Kuruca vienībai.

Trešās ceturtdaļas sākumā vairākus lieliskus uzbrukumus grozam veica Ērvings, taču Sabonis ar Lambu grozā raidīja vairākus tālmetienus, pārsvaru jau iegūstot "Pacers". Pašā mača galotnē "Nets" pievīla metienu precizitāte, tādējādi zaudēto vairs atgūt neizdevās, piedzīvojot jau trešo neveiksmi šosezon.

"Nets" ar vienu panākumu četros mačos Austrumu konferencē ieņem 12.vietu, tikai par pozīciju apsteidzot Vašingtonas "Wizards" un Dāvi Bertānu.

Latvijas izlases basketbolists Dāvis Bertāns trešdien NBA spēlē izcēlās ar 21 punktu, kamēr laukuma pretējā pusē Džeimss Hārdens guva 59 punktus. Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 158:159 (34:35, 43:41, 40:35, 41:48) piekāpās spēcīgajai Hjūstonas "Rockets".  

Zīmīgi, ka šī bija visu laiku trešā rezultatīvākā NBA spēle, kas noslēgusies pamatlaikā.

2018./19.gada sezonā par čempioniem kļuva "Raptors" basketbolisti, kas finālsērijā ar 4-2 pārspēja "Warriors" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu