"Esmu pārliecināts, ka pienāks diena, kad es vadīšu valsti." Intervijā avīzei pauž Gobzems (32)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aldis Gobzems
Aldis Gobzems Foto: Evija Trifanova/LETA

Pie frakcijām nepiederošais Saeimas deputāts Aldis Gobzems ir pārliecināts, ka pienāks diena, kad viņš vadīs valsti.

Šo pārliecību politiķis paudis intervijā laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" (NRA), atbildot uz jautājumu par saviem nākotnes plāniem.

"Esmu sabiedrībai solījis, ka būšu politikā. Esmu pārliecināts, ka pienāks diena, kad es vadīšu mūsu valsti. Politiskā loģika saka, ka esošajā sistēmā tas agrāk vai vēlāk novedīs pie politiskas organizācijas dibināšanas, jo bez tās tu nevari startēt vēlēšanās," intervijā laikrakstam norāda deputāts.

Viņš gan piebilst, ka politiskā partija nav izšķiroši svarīgākais jautājums, bet gan tikai tehnisks instruments. "Viss ir atkarīgs tikai no cilvēkiem. Latvijai ir nepieciešama stingra roka, kas nebaidās pieņemt drosmīgus lēmumus. Nevis nepopulārus lēmumus, nedot mediķiem algu un sev palielināt, bet drosmīgus lēmumus. Tādus, kas veicina gan finanšu sistēmas atdzīvošanos, gan citus jautājumus."

Konkrētākus savus nākotnes plānus parlamentārietis gan neatklāj, kā arī neizstāsta, kā viņam sokas ar februārī pēc izslēgšanas no partijas "KPV LV" pausto apņemšanos laika gaitā dibināt "jaunu veidojumu".

Gobzems uzskata, ka Latvijas sabiedrībai jābeidz ciest un neko nedarīt. "Ar ciešanām nevar izmainīt valsti. Ir jāsāk mosties. Jūs redzat, cik smagnēji un lēni šī mošanās notiek. Kaut vai to pašu mediķu vai skolotāju sakarā," intervijā NRA norāda politiķis.

Viņš arī prāto, ka gadījumā, ja vienu dienu pie Daugavas sapulcētos 50 000 cilvēku un bez vardarbīgām un pretlikumīgām aktivitātēm vienkārši nodziedātu dziesmu "Saule, Pērkons, Daugava", "tad nākamajā rītā mēs pamostos pavisam citā valstī". Uz konkrētām akcijām gan Gobzems nevienu neaicina.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu