Aptauja: 10 ballu skalā iedzīvotāji ministru darbu vērtē ne augstāk par 4,6 (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Finanšu ministrs Jānis Reirs, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska un Saeimas deputāte, Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla tikšanās laikā ar Izglītības un zinātnes ministri un Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības pārstāvjiem Ministru kabinetā.
Finanšu ministrs Jānis Reirs, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska un Saeimas deputāte, Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla tikšanās laikā ar Izglītības un zinātnes ministri un Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības pārstāvjiem Ministru kabinetā. Foto: Evija Trifanova/LETA

"Kantar TNS" aptaujā noskaidrots, ka 10 punktu skalā iedzīvotāju vērtējumi par ministru darbu svārstās robežās no 3,1 līdz 4,6, 6. novembrī vēstīja LNT raidījums "900 sekundes".

Visaugstāk novērtēts ārlietu ministra Edgara Rinkēviča darbs (JV) ar 4,6 punktiem. Viņam seko iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) un kultūras ministrs Nauris Puntulis (VL-TB/LNNK), kuri ieguvušu 4,4 punktus. Paša Kariņa vidējais vērtējums ir 4,3.

Sliktākos vērtējumus ieguvušas valdībā strādājošās sievietes. Veselības ministre Ilze Viņķele (AP) novērtēta ar 3,4 punktiem, savukārt labklājības ministre Ramona Petraviča(KPV LV) un izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP) - ar 3,1 punktu.

Krišjāņa Kariņa valdība nāca pie varas šā gada 23. janvārī

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu