Bijušo Mančestras "City" futbolistu tiesās par pretinieku komandas trenera piekaušanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džojs Bārtons.
Džojs Bārtons. Foto: Action Images / Scanpix

Flītvudas "Town" futbola kluba galvenais treneris Džojs Bārtons par miesas bojājumu nodarīšanu pretinieku komandas trenerim stāsies tiesas priekšā. 

Bārtons pēc aprīlī notikušās Anglijas pēc spēka trešās līgas jeb "League One" mača pret "Barnsley" stadiona "Oakwell" tunelī saķērās ar pretinieku galvo treneri Denielu Stendelu. "Barnsley" stūrmanis stadionu pameta ar savainotu seju un incidentā viņam tika sabojāti divi priekšszobi.

Bijušais Mančestras "City" un Marseļas "Olympique" pussargs Bārtons noliedza viņam izvirzītās apsūdzības, taču nākamajā gadā Bārtonam būs jāstājas tiesas priekšā. Provizoriski kā tiesas datums nozīmēts 1.jūnijs.

Mančestras "City" komandā Bārtons spēlēja no 2002. līdz 2007.gadam, kas bija vēl pirms kluba ielaušanās spēcīgāko Anglijas komandu pulkā. Šajā vienībā viņš kopumā 153 spēlēs guva 17 vārtus.

37 gadus vecais Bārtons jau futbolista karjeras laikā par vairākiem kautiņiem un likmju izdarīšanām saņēma diskvalifikācijas. Tāpat viņš bija vairāku incidentu epicentrā arī ārpus laukuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu