Fabri "Red Wings" rindās debitē ar diviem vārtiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Uzbrucējs Robijs Fabri ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Detroitas "Red Wings" debitēja ar diviem gūtiem vārtiem, palīdzot komandai izcīnīt panākumu.

"Red Wings" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) uzvarēja spēcīgo Bostonas "Bruins".

Uzvarētāju rindās divi precīzi metieni Fabri rēķinā, bet ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Antonī Mantā (1+1) un Tailers Bertuci (0+2). "Bruins" vienībā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Davids Krejči, bet otros vārtus guva Torijs Krugs.

Citā spēlē Edmontonas "Oilers" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (0:0, 3:0, 1:0) uzvarēja Ņūdžersijas "Devils". Edmontonas klubā pa diviem rezultativitātes punktiem iekrāja Jūels Pēšsons (0+2), Raiens Nūdžents-Hopkinss (0+2) un Alekss Čaisons (1+1). Miko Koskinens uzvarētāju vārtos atvairīja visus 29 metienus.

Savukārt Vinpegas "Jets" mājās ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) uzvarēja Vankūveras "Canucks", šo komandu uzvarot jau deviņās tikšanās reizēs pēc kārtas.

"Jets" rindās Kails Konors izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet vienīgos "Canucks" vārtus guva Džejtī Millers. Konors Hellebaiks "Jets" vārtos tika galā ar 32 no 33 metieniem.

Bufalo "Sabres" ar Zemgu Girgensonu sastāvā piektdien piedzīvoja zaudējumu pret spēcīgo Tampabejas "Lightning". Abas komandas spēli Zviedrijas galvaspilsētā aizvadīja "NHL Global series" turnejas laikā, "Sabres" ar rezultātu 2:3 (0:2, 1:0, 1:1) piekāpjoties "Lightning". 

Girgensons laukumā pavadīja nepilnas 13 minūtes, no tām trīs minūtes un 49 sekundes nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs pielietoja divus spēka paņēmienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sestdien abas vienības tiksies atkārtoti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu