Pēc dzīvokļa saimnieces saduršanas jauniete plikām kājām klīst pa Sarkandaugavu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls.
Pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Sestdien, 9. novembrī, policija saņēmusi informāciju, ka Sarkandaugavā staigā neadekvāta jauniete bez apaviem, sarkanā t-kreklā un treniņbiksēs. Sieviete sākotnēji centās aizbēgt, bet jau pēc neilga laika viņu aizturēja un nodeva mediķiem, kad atklājās - viņa sadūrusi sava dzīvokļa saimnieci, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Kad likumsargi jaunieti atrada, viņa atbildējusi, ka "viņai vajag pie tēta." Uz likumsargu jautājumu, kur tēvs dzīvo, sieviete atbildēja tikai "nebraukšu ar jums". Jauniete arī sacīja, ka "netic, ka īstā policija".

Kad policists sacīja, ka jāuzgaida jebkurā gadījumā, meitene metās bēgt.  Cenšoties aizmukt, viņa pat mēģinājusi iekļūt kāda nejauša garām braucēja automobili, bet drīz vien tomēr tika notverta.

Kad likumsargi jaunieti aizturēja, viņa vairākkārt bļāva "tēti". Sieviete noraidīja policistu piedāvājumu izsaukt mediķus un atbildēja, ka "viņai vajag pie mammas". Uz jautājumiem, no kurienes viņa nākusi un kur dodas, sieviete neatbildēja.

Ņemot vērā, ka jaunā sieviete neorientējas ne laikā, ne telpā likumsargi uz notikuma vietu izsaukuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ekipāžu. Kamēr NMPD aprūpējuši sievieti, policists saņēmis negaidītu telefona zvanu.

No operatīvās vadības biroja tika saņemta informācija, ka minētā persona, iespējams, ir sadūrusi savu vecmāmiņu. Notikumu gaitā gan noskaidrots, ka sadurtā persona nav jaunietes  vecmāmiņa, tomēr abas sievietes esot savstarpēji pazīstamas.

Šobrīd notikušā izmeklēšana nodota Valsts policijas (VP) Ziemeļu iecirkņa darbiniekiem. Iecirkņa priekšnieks raidījumam pastāstīja, ka šobrīd ierosināta lieta par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

VP "Degpunktā" informēja, ka aizturētā ir 1997. gadā dzimusi jauniete. Vēlāk noskaidrots, ka viņa no sadurtās sievietes īrējusi istabu. Pagaidām neskaidru apstākļu dēļ noticis konflikts, kā rezultātā sieviete sadurta.

Šobrīd turpinās izmeklēšana, un ir nozīmētas vairākas ekspertīzes. Ja likumsargu aizdomas izrādīsies patiesas, jaunā sieviete stāsies tiesas priekšā un viņai, visticamāk, tiks piespriesta piespiedu ārstēšanās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu