"Kā atrast adatu siena kaudzē!" ASV 10 tonnās atkritumu izdodas sameklēt pazaudētu saderināšanās gredzenu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Patiesi - kas vienam izskatās pēc atkritumiem, kādam citam var izrādīties visīstākais dārgums. Kāda sieviete ASV publiski dalījusies ar stāstu par to, kā, pateicoties ļoti atsaucīgiem atkritumu izvedējiem, viņa atguvusi nejauši izmestu saderināšanās gredzenu, vēsta portāls "People".

Nellija Kabīna no Vokshači pilsētas Teksas štatā ASV ir bijusi satriekta, kad sapratusi, ka netīšām atkritumos izmetusi gredzenu, kuru pirms pieciem gadiem viņai bija uzdāvinājis vīrs.

"Šis gredzens man nozīmēja visu un es to netīšām izmetu miskastē! Biju satriekta, jo mirklī, kad sapratu, kas ir noticis, mūsu atkritumi jau bija izvesti," sieviete dalījusies sociālajā tīklā "Facebook".

» "Pasaulē skaistākā meitene" izaugusi. Ko viņa dara tagad?

Neskatoties uz to, ka gredzena atrašana nu būtu bijusi praktiski neiespējama, sieviete nav atmetusi cerību un sazinājusies ar vietējās atkritumu uzglabāšanas poligona pārraudzītāju. Izrādījās, ka atkritumu mašīna vadītājs bija neticami veiksmīgā laikā izvēlējies iet pusdienu pārtraukumā.

"Atkritumiem jau būtu bijis jāatrodas izgāztuvē, kur tos saspiestu un pārstrādātu," televīzijas kanālam KTVT pastāstījusi atkritumu izgāztuves darbiniece.

Lai arī vērtīgā krava vēl nebija izmesta, mašīnā bijušas aptuveni 10 tonnas ar atkritumiem. Uzņēmuma darbinieki Džozefs Soto, Adolfo Kaleha un Tailers Harvuds ķērās pie darba. Viss, ko viņi zināja, ir tas, ka atkritumi ir pelēkā maisā un, neticamā kārtā, viņiem pēc 10 minūtēm izdevies atrast pareizo maisu un pamanīt tajā nonākušo zelta gredzenu.

Tālāk uzņēmuma darbinieki notīrījuši gredzenu un nosūtījuši Nellijai bildi. Sieviete, tāpat kā uzņēmuma darbinieki, esot bijuši ļoti pārsteigti par to, ka viņiem patiešām ir izdevies atrast dārglietu.

» "Sveta Oglīte" - meitene, kura par spīti skarbajai dzīvei un apdegumiem īstenoja sapni par modeles karjeru

Sieviete savu pateicību izteikusi atklātā "Facebook" vēstulē, kurā slavē vietējo atkritumu izvedēju pacietību un atsaucību. Prieku par padarīto pauduši arī uzņēmuma darbinieki, kuriem izdevies kādu iepriecināt par spīti darba ķēpīgumam.

"Bija lieliska sajūta kādam atdot to, lietu, kuru viņi uzskatīja par uz mūžiem zudušu," televīzijas kanālam "KTVT" atklājis Džozefs Soto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu