"Viņā varēja iemīlēties no pirmā skatiena..." Slavena krievu aktrise pastāsta par sakaru ar vēsturnieku-uzšķērdēju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video: https://www.facebook.com/JuliaAug/

Populārā krievu aktrise Jūlija Auga atklājusi, ka pirms 30 gadiem viņa gandrīz pavedināja bēdīgi slaveno profesoru-slepkavu Oļegu Sokolovu. Šo stāstu aktrise atklāja savā "Facebook" profilā.

"Es nevarēju par to uzrakstīt vairākas dienas," Jūlija iesāk savu ierakstu. Izrādījās, ka aktrise jaunības gados bija ļoti labi pazīstama ar Oļegu Sokolovu.

"Tas bija 1990. gads. Tas ir, manā jaunībā. 1990. gada vasarā mani aizrāva tēlošana un rekonstrukcijas. Es iemīlēju puisi, kurš ar to nopietni nodarbojās. Mēs kopā sākām doties uz zirgu izjādēm, kur pavadījām daudz laika kopā, un vārtījāmies smiltīs līdz bikškostīmi kļuva balti," min aktrise. Viņa atzīmē, ka tad viņi rekonstruēja visu, kas bija saistīts ar "balto kustību".

» "Uzskatīja sevi par Napoleona reinkarnāciju." Atklājas detaļas par Sanktpēterburgas pasniedzēju, ko izvilka no upes ar sievietes rokām somā

"Mēs pētījām vēsturi. Viņš [Sokolovs] detalizēti atjaunoja Baltās gvardes formas tērpu, es, jo īpaši, pētīju nāves bataljona vēsturi. Mums pat mežā pie Sanktpēterburgas bija štābs un forts, kas bija piemērots sezonālai dzīvei. Cik es zinu, štābs vēl aizvien tur ir," atzīmē Jūlija.

Viņa atceras, kā vairākas reizes tikusies ar Sokolovu. Viņa Oļegu saukusi par "galveno francūzi".

"Viņš bija ļoti izskatīgs un harizmātisks. Reiz mēs tikāmies plašā sarīkojumā, kur viņš bija tērpies kā Napoleona laikmeta Francijas armijas virsnieks. Viņš toreiz pirms trīsdesmit gadiem bija ļoti izskatīgs. Es atkārtošu. Un ļoti harizmātisks," uzsver Jūlija.

"Viņā varēja iemīlēties no pirmā skatiena. Pašpārliecināts, nicinošs, grūtsirdīgs. Viss, kas pievilina jauno, pašpietiekamo dabu, kas man piemita 20 gados. Man patika šī nicinošā vara. Un es sāku flirtēt."

» "Viņa sāka trakot, kad pieminēju savus bērnus." Ko profesors-"miesnieks" stāstīja tiesā

Jūlija Auga uzsver, ka viņas koķetērija bija tik acīmredzama, ka viņas toreizējais mīļotais gandrīz vēlējies duelēties ar Sokolovu.

"Apmēram pēc gada mīlestība pārgāja, un līdz ar to hobijs rekonstrukciju veidošanā beidzās. Puisis, ar kuru man bija dēka, bija precējies un jau piedzima bērns un atgriezās ģimenē, es arī uzsāku jaunas attiecības, vairākas reizes tikos ar Sokolovu dažādās ballītēs un domāju, varbūt man varētu būt dēka ar viņu, bet tas nekad nav noticis," viņa rezumē.

"Šausmīgās ziņas par vēsturnieku lika atmiņām atgriezties.""

Jūlija Auga ir krievu aktrise, kas pazīstama ar lomām tādās filmās un televīzijas šovos kā "Meistars un Margarita", "Metode", "Katrīna", "Vasara" un daudzos citos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu