"Islanders" un "Capitals" izcīna vismaz punktu jau 13. spēlē pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Ņujorkas "Islanders" un Vašingtonas "Capitals" trešdien izcīnīja kārtējās uzvaras, tādējādi vismaz punktu iegūstot jau 13.spēlē pēc kārtas.

"Islanders" mājās ar rezultātu 5:4 (2:0, 1:2, 2:2) uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Uzvarētāju rindās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Deriks Brasārds, divi precīzi raidījumi Entonī Boviljē rēķinā, bet Metjū Barzals pievienoja vārtus un vienu piespēli. Divus rezultativitātes punktus par piespēli nopelnīja arī Raiens Puloks. Toronto vienībā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džons Tavaress.

Mājiniekiem spēles rezultātu izdevās atklāt vien 16.minūtē, kad ar vairākiem pretiniekiem galā tika Džordans Eberlī, vēlāk piespēlejot Barzalam, kurš bija nekļūdīgs no tuvas distances. 2:0 izdevās panākt pirmā perioda pēdējā minūtē, bet jau otrās trešdaļas pašā sākumā precīzs raidījums padevās Kasperi Kapanenam, rezultātu samazinot līdz minimumam (1:2).

Somijas uzbrucējam pievienojās arī Viljamss Nīlanders, kurš otrā perioda 12.minūte rezultātu izlīdzināja, tomēr Boviljē piecas minūtes vēlāk vēlreiz vadībā izvirzīja mājiniekus. Kad spēlē bija palikušas vairs tikai divas minūtes, mājinieki bija vadībā ar 5:2, taču Džastins Hols un Tavaress paspēja gūt pa vārtiem, ar ko gan nebija gana panākumam.

Citā spēlē Vašingtonas "Capitals" viesos ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Filadelfijas "Flyers", kas iepriekšējās četrās spēlēs izcīnīja uzvaras.

Vārtus spēles pamatlaikā "Capitals" vienībā guva Brendans Leipsics, bet "Flyers" komandā precīzi meta Klods Žirū. Uzvaru nesošais metiens pēc spēles soda metienu sērijā Jevgēņija Kuzņecova kontā.

"Capitals" garākā sērija, kurā izdevies izcīnīt vismaz punktu katrā no spēlēm, ir 15 mači, kas paveikts 2010.gada sākumā. Zīmīgi, ka papildlaikā vairāk nekā trīs minūtes laukumā atradās Aleksandrs Ovečkins, Dmitrijs Orlovs un Niklass Bekstrems. 

Tikmēr Otavas "Senators" viesos ar rezultātu 4:2 (1:2, 0:0, 3:0) uzvarēja Ņūdžersijas "Devils". Ar "hat-trick" Otavas komandā izcēlās Žans Gabriels Pažo, bet divas rezultatīvas piespēles Konora Brauna rēķinā. 

Savukārt savu 1000.spēli NHL aizvadīja Korijs Perijs, kurš Dalasas "Stars" palīdzēja viesos ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) uzvarēt Kalgari "Flames". Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem izcēlās Džo Pavelskis, bet goda vārtus Kalgari klubā guva Šons Monehens.

Visbeidzot Čikāgas "Blackhawks" viesos ar rezultātu 5:3 (1:2, 2:0, 2:1) uzvarēja Vegasas "Golden Knights". Vārtus un divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Dilans Stroms un Patriks Keins, bet divas rezultatīvas piespēles iekrāja veseli trīs Čikāgas kluba hokejisti. Lasvegasas komandā vārti un piespēle Viljamam Karlsonam.

Zīmīgi, ka Čikāgas klubs iepriekšējās septiņās tikšanās reizēs nespēja gūt uzvaru pamatlaikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu