Video: Uz repera Timati burgernīcas atklāšanu Losandželosā ierodas Džastins Bībers un citas zvaigznes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

13. novembrī Krievijas reperis Timati Losandželosā atvēra savas burgernīcu ķēdes “Black Star Burger” jaunāko ēstuvi. Starp pirmajiem burgernīcas apmeklētājiem bija arī daudzas pasaulslavenas zvaigznes.

Burgernīcu apmeklēja Džastins Bībers ar sievu Heiliju, Marshemllo, Skrillex, Alesso, Ty Dolla un citi pasaulslaveni reperi un mūziķi.

Krievijas mediju portāla “PeopleTalk” publicētajos kadros iemūžināta Bībera un Timati pirmā tikšanās. Tāpat tiek ziņots, ka Bībers, ejot prom, miesassargam licis paņemt līdzi divas somas ar Timati burgeriem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

Mediji gan baumo, ka šāda Bībera ierašanās nav bijusi par brīvu - mākslinieks par šāda veida publiskiem apmeklējumiem prasa aptuveni divus miljonus dolāru.

“Losandželosa! Paldies visiem, kas bija ar mums! Tas bija satriecoši! Iespējams, ka pirmā ātrās ēdināšanas ēstuves atvēršana, uz kuru ieradās pat Džastins Bībers!” rakstīts “Black Star Burger” “Instagram” kontā.

Reperim Timati bez burgernīcām visā pasaulē ir ierakstu studijas, tetovēšanas saloni, automazgātavas, frizētavas, apģērbu veikali un fitnesa centrs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BlackStarBurger (@blackstarburger) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu