"Nogrūda un sita." Rīgā vīrietis izbraukājis puķu dobi un piekāvis sirmgalvi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Rīgā Maskavas priekšpilsētā kādai sirmgalvei atgadījusies kāda nepatīkama saķeršanās. Kāds autovadītājs izbraukājis viņas iekopto dārziņu un vēl uzbrucis kundzei, kad viņa šoferim par to aizrādījusi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Starpgadījums noticis pagājušā gada vasarā. Pie Mazās Lubānas ielas 8. nama sirmgalvei Irēnai ir puķu dobe, kuru viņa iekopj. Kādu dienu, kad sieviete tieši strādājusi dārziņā, viņa aizdevusies pēc ūdens spaiņa, esot atgriezusies un ieraudzījusi uz dekoratīvā zemes plača kādu nepazīstamu automašīnu. Kundze devusiess vadītājam par to aizrādīt.

Sieviete lūgusi autovadītājam, lai viņš pabrauc nost no dekoratīvā zemes plača. Vīrietis to izdarījis, taču pēcāk uzbrucis viņai. Turpmākie notikumi risinājušies strauji, un sieviete nekādi nespēja sevi aizsargāt no uzbrukuma. Arī apkārt nebijis neviens, kas varētu palīdzēt. Vīrietis no automašīnas salona izvilka kruķim līdzīgu priekšmetu un sekojis pensionārei aiz mājas stūra, atklāj raidījums.

"Nogrūda un sita. Bija tāds pamatīgs spieķis. Un viņš teica, – visus latviešus kā cūkas nositīšu! Es visa trīcēju," atminas sirmgalve.

Ēkas dežurants, izdzirdējis kliedzienus, izsaucis policiju. Vīrietis arī pierakstīja uzbrucēja vadītās automašīnas numuru, lai izmeklētājiem būtu vieglāk vainīgo atrast. Varmāka tikmēr sazvanīja kādu sievieti no blakus ēkas un mudināja viņu steigties pie viņa.

Cietusī devās uz policiju, taču tur nodarītos miesas bojājumus neuzskatīja par pietiekami nopietniem, pastāsta raidījumā.

Cietusī uzrakstījusi iesniegumu un pēc tam devusies uz slimnīcu veikt izmeklēšanu, kur noskaidrojās, ka viņai ir lauzta roka. Sieviete apgalvojot, ka policija, par spīti gūtajiem miesas bojājumiem, izmeklēšanu jau ir pabeigusi, bet vainīgo neesot sodījusi.

Noskaties sižetu!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu