Resnais kaķis, kurš sagādāja raizes saimniekam pārlidojumā, kļuvis slavens un trenējas kopā ar KHL komandu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/hcadmiral

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda "Admiral" uz apmācību uzaicināja kaķi Viktoru, kurš kļuva slavens pēc tam, kad viņš tika "izmests" no lidmašīnas liekā svara dēļ.

"Pūkainais ceļotājs Viktors piedalījās pilnvērtīgā treniņā "Admiral" trenera vadībā. Virve, skrejceļš un spēka treniņš - viss pa nopietno," teikts KHL kluba paziņojumā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

От приглашений Николая Павловича не отказываются – их принимают. Мохнатый авиапутешественник Виктор сегодня принял участие в полноценной тренировке под руководством тренера «Адмирала» Николая Пронина. Канат, беговая дорожка, силовые упражнения – все по-серьезному. Учитель и ученик в процессе настолько сблизились, что Палыч позволил Виктору такие вольности, о которых его подопечные хоккеисты даже не мечтали. #Хоккей #Адмирал #КХЛ #Владивосток #Admiral #HCAdmiral #VdkHockey #PrimHockey #ПриморьеЗаСпорт #БроНеБагаж

A post shared by Хоккейный Клуб «Адмирал» (@hcadmiral) on

Kā Viktors kļuva par slavenību?

Jau ziņots, ka Mihails Galins no Rīgas caur Maskavu lidoja uz mājām Vladivostokā. Līdzi bija viņa mīlulis - kaķis Viktors. Rīgā nekādu problēmu ar pūkaino ceļabiedru neradās, bet Maskavā gan - Mihailam pat nācās pārcelt lidojumu.

» Resnā kaķa īpašnieks pastāsta, kāpēc pārkāpis bagāžas pārvadāšanas noteikumus

Maskavā ļoti atbildīgs lidostas darbinieks nosvēra kaķi un secināja:

"Kaķis ir par smagu, salonā var pārvest tikai 8 kilogramu smagu rokas bagāžu," taču kaķis svēris 10.

Nekāda pārliecināšana nepalīdzēja, un Mihailam vajadzēja pārcelt lidojumu - viņš negribēja dzīvnieku ievietot bagāžā, kā ieteica lidostas darbinieks.

"Bro jābūt blakus, bro nav bagāža," min saimnieks, pastāstot šo stāstu sociālajā tīklā "Instagram".

Kā izrādījās, lai lidotu uz Vladivostoku, Mihailam bija jābūt gudram - ar draugu palīdzību Maskavā un Rīgā viņš atrada līdzīgu kaķi - tikai vieglāku, kurš izturēja svara kontroli.

Pirms iekāpšanas kaķi atkal tika nomainīti, un Viktors un viņa saimnieks droši nokļuva dzimtenē.

Pateicoties Mihaila publikācijām sociālajos tīklos, šis stāsts ātri izplatījās daudzos Krievijas un Latvijas plašsaziņas līdzekļos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu