Ilgstošais bezdarbnieks Entonijs pievienosies Portlendas "Trail Blazers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Portlendas "Trail Blazers" vienojies par līguma parakstīšanu ar jau gandrīz gadu bez darba esošo Karmelo Entoniju, vēsta ESPN.

35 gadus vecā Entonija līdz šim pēdējais klubs bija Hjūstonas "Rockets", no kura viņš janvārī tika aizmainīts uz Čikāgas "Bulls". Vēju pilsētā gan uzbrucējs nepalika, jo "Bulls" viņu uzreiz atlaida.

Tagad ASV medija ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis sociālās saziņas vietnē "Twitter" ziņo, ka Entonijs panācis vienošanos ar "Trail Blazers". Līguma parakstīsāna gan pagaidām vēl nav izziņota.

Vodžnarovskis raksta, ka līgums neesot garantēts. Tātad Entoniju jebkurā brīdī no komandas var atlaist.

Basketbolists pievienošoties savam jaunajam klubam jau gaidāmā izbraukuma laikā.

Neoficiāla informācija liecina, ka Entonijs saņems 14 490 ASV dolārus par katru dienu, kuru pavadīs "Trail Blazers" pamatsastāvā.

Vēl 2017.gada septembrī Entonijs no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz Oklahomasitijas "Thunder", kur pavadīja tikai vienu sezonu, pēcāk vienojoties ar "Rockets".

Savas NBA karjeras laikā Entonijs vidēji mačā guvis 24,0 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas, tomēr pēdējos gados šādus rādītājus nav izdevies sasniegt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu