Darbu atstās ilggadējais TV3 žurnālists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka / LETA

No nākamā gada ilggadējais TV3 žurnālists Jānis Eglītis pārtrauks darbu kanālā, Eglītis pavēstījis savā "Twitter" kontā. 

"Vienojos ar TV3 par sadarbības izbeigšanu no nākamā gada," raksta Eglītis. Viņš arī piebilst, ka tur strādājis, kopš ziņu dienesta izveides.

"Kas būs vietā? Ar interesi vērošu, kā mēs visi!" Eglītis saka par nākotni.

Portāls "Apollo" iepriekš vēstīja, ka mediju grupa "All Media Baltics" no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu un veiks izmaiņas arī televīzijas kanālu portfelī, tostarp kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā.

Kompānija paplašināšot kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veidos arī vienotu ziņu dienestu. 

Jau vēstīts, ka "All Media Baltics" sākta darbinieku atlaišana.

LNT rīta informatīvā raidījuma "900 sekundes" producente Dana France apstiprināja, ka ar piektdienu darba attiecības ar uzņēmu ir pārtrauktas.

"Darbs uzteikts bez pamatojuma un bez paskaidrojumiem," uzsvēra France, piebilstot, ka ir izmaksāta atlaišanas kompensācija.

France pauda, ka, viņasprāt, uzņēmuma vadībai gan būtu jāsniedz paskaidrojumi par darba attiecību pārtraukšanas iemesliem.

Diktors Andris Auzāns aģentūrai LETA apliecināja, ka viņam darbs uzteikts, sākot ar decembri. Auzāns LNT strādā kopš tās dibināšanas.

Aģentūrai LETA arī zināms, ka darba attiecības izbeigtas ar ilggadējo LNT ziņu raidījumu vadītāju Ilzi Dobeli.

Moderatora pienākumus beigs pildīt arī Ivo Goldmanis. Viņš aģentūrai LETA sacīja, ka moderatora darbs medijā viņam nav bijis vienīgais, un TV ekrānos viņš parādījās ļoti reti. Līdztekus minētajam amatam viņš LNT veidojis ārzemju ziņas.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, saistībā ar reorganizāciju plānots atlaist vismaz 30 darbiniekus. Tomēr "All Media Baltics" pārstāve Alise Mališko aģentūrai LETA norādīja, ka mediju grupa tikai sākusi sarunas ar telekanālu TV3 un LNT ziņu dienestu komandām, līdz ar to patlaban nebūtu korekti saukt atlaižamo darbinieku skaitu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu