Nikolass Keidžs tēlos Nikolasu Keidžu filmā par Nikolasu Keidžu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nikolass Keidžs
Nikolass Keidžs Foto: Wikimedia Commons

Nikolasa Keidža faniem Holivuda ir sarūpējusi kādu īpašu "saldo ēdienu". "The Hollywood Reporter" ziņo, ka slavenais aktieris ir kandidāts galvenajai lomai filmā "The Unbearable Weight of Massive Talent" jeb "Milzīgā talanta neizmērāmais svars", kur viņš tēlos pats sevi.

Gadījumā, ja viņš tiks apstiprināts galvenajai lomai, Keidžam būs jātēlo Nikolasa Keidža loma jaunajā filmā. Filmas notikumi saistīti ar aktiera dzīvi. Filmā Keidža tēls izmisīgi cenšas iegūt lomu jaunajā Kventina Tarantino filmā. Paralēli darbam, viņš cenšas nokārtot saspīlētās attiecības ar savu pusaugu meitu. Un vēl viņš ik pa laikam sarunāsies ar savu 1990. gadu versiju, kas viņam visu laiku pārmetīs to, ka viņš ir piedalījies pārāk daudz sliktās filmās un ka viņš vairs nav zvaigzne.

Filmā Nikolass Keidžs arī ir milzīgos parādos un viņš ir spiests ierasties kāda meksikāņu miljardiera dzimšanas dienas ballītē, kurš, izrādās, ir liels Keidža fans un grib viņam parādīt savu sarakstīto scenāriju. 

Vēlāk atklāsies, ka noslēpumainais meksikāņu miljardieris patiesībā ir kādā narkotiku karteļa boss, un ar Keidžu sazināsies FIB, kas viņu noalgos izmeklēšanas darbam. Filmā tā būs attēlota kā viņa mūža loma. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu