Ziemassvētku vecīša murgs! Internetā popularitāti izpelnījies kādas meitenes dāvanu saraksts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ziemassvētku laiks ir brīnumu pilns - šajā periodā sirdi silda priecīgas dziesmas, piparkūku smarža un cerība uz svētku brīnumu. Tiesa, kādam tētim izbrīnu sagādājis nevis ziemeļbriežu bars debesīs, bet gan paša meitas fantastiskais vēlmju saraksts, ar ko viņš dalījies arī internetā.

Vīrieša meita savās vēlmēs ir bijusi diezgan pieticīga - 26 ierakstus garajā sarakstā ir atrodamas tādas vienības kā iPhone 11, AirPods austiņas, jauns MacBook Air dators, auskari ar briljantiem, "Chanel" smaržas un nieka četri tūkstoši dolāru.

Izmisušā tēta ieraksts internetā ātri vien savācis vairāk kā 120 tūkstošus "patīk" atzīmju un ar to dalījušies vairāk kā 20 tūkstošus reižu. Līdzjūtīgie tīmekļa lietotāji uz sarakstu ir reaģējuši ar veselīgu humoru un daudzi novēlējuši vīrietim veiksmi jauna darba meklējumos.

"Man ir 40 gadi un mans vēlmju saraksts izskatās ļoti līdzīgi," minējusi kāda "Twitter" lietotāja, savukārt kāda cita dāma piebalsojusi, ka saraksta veidošanā noteikti ir piedalījusies arī meitenes mamma.

» No nepatikšanām skolā līdz darba piedāvājumam - kā skricelēšana izmainīja deviņgadīga zēna dzīvi

Tāpat arī izskanējis viedoklis, ka "šis ir īstais laiks pastāstīt meitai, ka Ziemassvētku vecītis nav īsts".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu