Grigorijs Ļepss paziņo, ka gribētu nomirt Jūrmalā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ar vērienīgu koncertu "Arēnā Rīga" uzstājas Grigorijs Ļepss
Ar vērienīgu koncertu "Arēnā Rīga" uzstājas Grigorijs Ļepss Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Populārajam Krievijas mūziķim Grigorijam Ļepsam nesen piemēroja aizliegumu ieceļot Latvijā. Par šo jautājumu mākslinieks sarīkoja preses konferenci.

Ļepss žurnālistiem norādīja, ka apstrīdēs lēmumu par iebraukšanas aizliegumu Latvijā un Lietuvā. Viņš atzīmēja, ka Latvijas valdība šo lēmumu esot ilgi apdomājusi, taču beigās solidarizējusies ar kaimiņvalsti. Pēc mākslinieka teiktā, latviešiem nepatīkot dziesma "Glāze degvīna uz galda", taču to viņš varot Latvijā arī neizpildīt.

Mākslinieks žurnālistiem sacīja, ka sakarā ar koncertu atcelšanu Latvijā ir cietis finansiālus zaudējumu – turklāt, cietis ne vien viņa, bet arī latviešu organizatoru darbs. Tagad Ļepss ir vērsies pie starptautisko tiesību juristiem.

“Viņiem tas ir trieciens, biļetes vienmēr tiek pārdotas labi. Un tas nav īpaši gudri, ministri atņem saviem cilvēkiem darbu, ienākumus un nodokļus. Decembrī man ir ieplānoti apmēram 24-25 koncerti. Man tas nav trieciens, pats fakts ir vienkārši nepatīkams. Bet zaudējumu man pietiek arī bez tā,” skaidroja mākslinieks.

Ļepss atgādināja, ka latviešu grupa “Prāta vētra” uzstāsies viņa ikgadējā Ziemassvētku pasākumā Maskavā. Tāpat viņš piebilda, ka Jūrmala viņam ir īpaša vieta.

“Diemžēl es Latvijā neesmu atpūties nevienu reizi, tikai strādājis, lai gan ļoti mīlu šo valsti… ir trīs vietas pasaulē, kur es gribētu nomirt: Maskava, Vīne un Jūrmala. Es vienmēr tur jūtos ļoti labi – fiziski un garīgi. Mēs domāsim, kā atrisināt šo situāciju,” žurnālistiem atzīmēja Ļepss.

Foto: Ar vērienīgu koncertu "Arēnā Rīga" uzstājas Grigorijs Ļepss

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu