Ģirts Ķesteris atklāti par savām attiecībām: Tauriņdejas dzīvē nevajag nemitīgi meklēt. Tauriņš ar laiku nomirst

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, kurš ieguvis vienu no iekārojamāko Latvijas vecpuišu statusiem, izdevumam "Ieva" pastāstīja par attiecībām un savu skatījumu uz tām. 

Aktieris skaidroja, ja vairākkārt attiecībās nav veicies, jāsaprot, kas attiecībās ir mīlēts vairāk. "Es acīmredzot vairāk esmu mīlējis sevi. Domāju, tas nav gājis mazumā."

Viņš piebilda, ka savstarpējās attiecībās ir ļoti svarīgi otram cilvēkam dot savu telpu.

"Katram ir vajadzīga sava telpa, arī attiecībās. Ja tev netiek dots laiks pašam, ar to sākas nepatikšanas. Tu meklēsi citu telpu, citu vietu un cilvēku, kas tevi sapratīs vai vismaz liks mierā.

Starp citu, daudzi cilvēki slēpjas automašīnās. Piebrauc pie mājas, klausās mūziku, neiet augšā.

Šobrīd man nav, kas gaida mājās ar vakariņām, bet es tik un tā aiz ieraduma sēžu stāvvietā. Daudzu strīdu iemesls ir nemitīga prasība pēc otra cilvēka klātbūtnes un līdzdalības ikdienišķos procesos.

Otrs – tauriņdejas dzīvē arī nevajag nemitīgi meklēt. Tauriņš ar laiku nomirst, un paliek tauriņu kolekcija… Un tu – kolekcionārs… Un vēl – tu mani nespēj darīt laimīgu! Nu kurš vispār teicis, ka otram cilvēkam tevi jādara laimīgu?! Tā ir lielākā kļūda," skaidroja aktieris. 

Kā zināms, Ķesteris nominēts Spēlmaņu nakts balvai kā labākais aktieris. Viņš ir filmējies tādos pašmāju seriālos kā "Svešā seja", "UgunsGrēks", "Neprāta cena", "Likteņa līdumnieki", "Inspektors Grauds" u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu