Mejvezers aizvadīs paraugdemonstrējumu cīņas, bet izslēdz atkārtotu "tikšanos" ar Pakjao

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers (no kreisās) un Tenšins Nasukava
Floids Meivezers (no kreisās) un Tenšins Nasukava Foto: Katsuya Miyagawa/TT NYHETSBYRÅN

Slavenais Bokseris Floids Meivezers ir nācis klajā ar paziņojumu, ka viņš turpinās aizvadīt boksa cīņas, bet ar vienu noteikumu - tās būs paraugdemonstrējumi. Tāpat bokseris noliedz, ka varētu aizvadīt baumoto revanša cīņu ar Meniju Pakjao, vēsta "The Sun"

Pēdējo reizi boksa ringā Meivezers kāpa 2018. gad pašā nogalē, kad Japānā paraugdemonstrējuma cīņā viņš ātri pārspēja vietējo kikboksa zvaigzni Tenšinu Nasukavu. Par šo boksa maču leģendārais bokseris saņēma 7 miljonus ASV dolāru (6,3 miljoni eiro).

Cīņu pret japāni Meivezers aizvadīja pēc tam, kad  boksa ringā bija izcīnījis savu 50 uzvaru, pārspējot bēdīgi slaveno jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni Konoru Makgregoru.

Tagad Meivezers ir atklājis, ka turpinās pelnīt ar boksu, bet to vairs negrasās darīt profesionālā līmenī. "Es no vienas paraugdemonstrējuma cīņas varu nopelnīt 10 līdz 30 miljonus ASV dolāru. Domāju, ka tas ir vairāk nekā citi saņem par profesionālām boksa cīņām."

Neuzveiktais bokseris uzsver, ka bokss ir bīstams sporta veids un viņam ringā vairs nav ko pierādīt. "Bokss ir ļoti, ļoti brutāls sporta veids. Pēdējo gadu laikā ringā ir aizgājuši bojā daudzi bokseri. Ir jāzina, kad pakārt boksa cimdus uz nagliņas. Man bija lieliska karjera."

Tāpat Meivezers atklāja, ka viņam ir bijuši piedāvājumi profesionālām boksa cīņām, bet viņš tās esot noraidījis un turpinās noraidīt, tādējādi, izslēdzot iespējamību revanša cīņai pret Pakjao, par ko bieži spekulēja ārzemju mēdiji. 

"Man ir bijuši zvani ar aicinājumiem atgriezties ringā, bet tos noraidīju. Veselība ir mana galvenā bagātība," nevēlēšanos atgriezties profesionālajā boksā pauda Meivezers. 

Profesionālajā boksā Meivezers ir piedalījies 50 cīņās, nezaudējot nevienu no tām. Pēdējo reizi bokseris ringā izgāja 2017. gada augustā, kad 10. raundā ar tehnisko nokautu tika pārspēts Konors Makgregors.

Video: Meivezers pret Nasukavu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu