Bertānam atkal lielisks sniegums pret savu bijušo komandu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Dāvis Bertāns trešdien guva 21 punktu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 138:132 (35:38, 28:31, 38:29, 37:34) pārspēja Bertāna bijušo komandu Sanantonio "Spurs".

Latvijas basketbolists šajā mačā laukumā pavadīja 29 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no četriem divpunktu metieniem, četrus no septiņiem tālmetieniem un visus trīs soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva trīs kļūdas un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par diviem punktiem mazāk nekā ielaida.

Video: Dāvja Bertāna spilgtākie momenti spēlē pret "Spurs"

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja četras bumbas zem groziem un veica četras rezultatīvas piespēles.

"Spurs" vienībā 31 punktu guva Demars Derozans.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē Bertāns iemeta 23 punktus, realizēja piecus no pieciem tālmetieniem. 

Nākamo spēli "Wizrads" aizvadīs naktī uz sestdienu (Latvijas laiks) savā laukumā pret Šarlotas "Hornets". 

27 gadus vecais Bertāns šosezon vidēji mačā guvis 12,5 punktus un savācis 4,2 atlēkušās bumbas zem groziem. 

Vašingtonas komanda 12 spēlēs izcīnījusi četras uzvaras un turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā pašlaik ieņem 11. pozīciju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu